Se pregătește pentru cel mai mare meci! Rafael Nadal va fi tată

15 iunie, 2022
rafael1 jpg

So╚Ťia marelui sportiv, Mery Perello, e ├«ns─ârcinat─â cu primul lor copil, potrivit revistei spaniole Hola!

T├ón─âra de 33 de ani ╚Öi-a afi╚Öat burtica ├«n vacan╚Ť─â. Mery ╚Öi marele sportiv se relaxeaz─â pe un iaht, ├«n Mallorca, al─âturi de mai mul╚Ťi prieteni,  ╚Öi par mai ferici╚Ťi ca niciodat─â.  

De╚Öi nu au f─âcut niciun anun╚Ť ├«n acest sens, Mery poart─â de la o vreme doar haine largi ╚Öi e v─âzut─â tot mai rar la evenimente.

rafael2 jpg

Cei doi s-au întâlnit timp de 14 ani înainte de a se căsători în octombrie 2019.

Unchiul și fostul antrenor al lui Rafael, Toni Nadal, a spus săptămâna trecută că este încrezător că jucătorul de 36 de ani va juca la Wimbledon la sfârșitul acestei luni, în ciuda accidentărilor suferite.

De două ori câștigător la Wimbledon, Nadal a fost supus unui tratament pentru sindromul Muller-Weiss, leziunea cronică cu care a fost diagnosticat în 2005 la piciorul stâng.

rafael3 jpg

Mery a renun╚Ťat la un loc de munc─â ├«n asigur─âri pentru a deveni director de proiect pentru Funda╚Ťia Rafael Nadal, organiza╚Ťia de caritate pe care au fondat-o ├«n urm─â cu mai bine de zece ani.

Va fi un an special pentru Rafael, care ├«nc─â nu a confirmat participarea  la Wimbledon anul acesta. Anterior, a m─ârturisit c─â i-ar pl─âcea s─â aib─â copii cu Mery, explic├ónd: "Evident, am inten╚Ťia de a forma o familie. Iubesc copiii ╚Öi mi-a╚Ö dori ca ei s─â fac─â ceea ce le place".

ÔÇ×Dac─â ├«mi va permite corpul meu  voi fi la Wimbledon: cineva ca mine cu siguran╚Ť─â nu vrea s─â rateze acel turneuÔÇŁ, a spus el. "Dorin╚Ťa mea este s─â ies pe teren, dar nu pot da ├«nc─â un r─âspuns . Ceea ce este sigur e c─â nu voi repeta injec╚Ťiile la picioare f─âcute  la Paris. Dac─â pot juca lu├ónd pastile antiinflamatorii, atunci voi fi acoloÔÇŁ.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg