Se schimbă jocul la "Survivor": "Nimeni nu pleacă în exil, nimeni nu este eliminat". Mai mult, concurenţii au dat proba... cântarului

28 martie, 2022
6 crbl jpg jpeg

În ziua în care Faimoşii au câştigat Jocul de Recompensă, au aflat şi noile reguli, comunicate la Consiliu.

Zi memorabilă la "Survivor"! Tabăra roşie a câştigat detaşat pe ultimul traseu, a cărui miză era o masă la restaurant şi un show de muzică şi dans într-un club. Cei 6 Faimoşi rămaşi în joc au mâncat pe săturate şi s-au distrat de minune, uitând de toate privaţiunile din competiţie. Efectiv, s-au simţit ca în vacanţă în Republica Dominicană, după un joc în care au condus scorul detaşat.

La capătul acestei performanţe, cu toţii se gândeau la următorul Consiliu de exil, unde, potrivit regulii de până acum, cineva trebuia propus pentru a fi trimis pe Insula Exilului.

Dar iată că Daniel Pavel le-a pregătit o mare surpriză. "Nimeni nu pleacă în exil, nimeni nu este eliminat săptămâna aceasta". Care este motivul? Ei bine, după atâtea săptămâni petrecute pe insulă, a venit momentul mult aşteptat al "unificării triburilor". Adică, de-acum încolo, concurenţii vor face parte din acelaşi grup, dar vor lupta pe cont propriu, vor conta alegerile şi mizele individuale.

Partea frumoasă este că, înainte de această unificare, concurenţii au parte de tratament special: au fost cântăriţi, pentru a vedea cât de mult au slăbit de când au intrat în competiţie, au putut să-şi facă duş, să poarte haine curate şi să mănânce cât poftesc.

3 relu panescu proba cantarului survivor unificarea triburilor jpg jpeg

Cât au slăbit concurenţii? În medide, concurenţii vechi au slăbit 10 kilograme, iar cei noi2-3 kilograme. CRBL şi Relu Pănescu au pierdut cel mai mult în greutate, câte 14 kilograme, dar au şi fost trimişi de două ori în Exil. Oficial însă, cel mai mult a slăbit Cătălin Zmărăndescu, ultimul concurent eliminat din show până la unificare, care ar fi pierdut 25 de kilograme în săptămânile petrecute în Republica Dominicană.

5 catalin zmarandescu minus 25 kg la survivor jpg jpeg

FOTO: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg