Secretele stilului vedetelor tale preferate: Top accesorii esențiale pentru această primăvară

26 februarie, 2024

Deja din primele luni ale anului am avut parte de suficientă inspirație pentru ținutele fabuloase pe care le vom alcătui în următoarea perioadă. De la prezentări de modă pentru sezonul primăvară-vară, până la evenimentele cu covor roșu, pentru care vedetele din muzică și film se pregătesc din timp și cu nerăbdare, ai avut ocazia să observi care sunt celebritățile bine îmbrăcate ale momentului.

stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg

Adevărul este că mulți dintre cei pe care îi urmărim în reviste și social media au acces la unele dintre cele mai interesante trenduri înainte ca acestea să ajungă în magazine. Prin urmare, ceea ce poartă pe covorul roșu și în ținutele de zi cu zi vom putea achiziționa și noi abia peste câteva luni.

Noi le-am studiat stilul și am făcut o selecție a celor mai importante elemente pe care am observat că vedetele le adoptă din ce în ce mai des, ceea ce sugerează că aceste tendințe nu vor dispărea prea curând. Astfel, iată cum se conturează un stil de vedetă și ce poți să împrumuți ca să-ți completezi ținutele în următoarea perioadă:

Cercei mari aurii

Modelele delicate de cercei au fost devansate de ceva timp de bijuteriile de dimensiuni mai mari, ușor de remarcat și de apreciat. Hailey Bieber este un exemplu de vedetă care a preluat rapid mesajul și s-a afișat la diverse evenimente cu acest stil de cercei, care nu a fost trecut cu vederea și s-a popularizat în scurt timp. Deja de câteva luni găsești cercei masivi, inspirați din anii '80, la multe branduri de lux și nu numai.

Folosește în avantajul tău faptul că o pereche de cercei statement poate transforma instantaneu un look simplu într-unul de covor roșu și optează pentru cercei masivi, cu forme geometrice sau cu detalii inedite, pentru a aduce un plus de interes ținutei tale.

Parfum

Alege accesoriul olfactiv suprem, adaptat sezonului și momentului din zi, ca să-ți completezi stilul de vedetă. De exemplu, poți încerca variantele Fame și Fame Parfum de la Paco Rabanne, care te ajută să-ți revendici celebritatea. Parfumul devine astfel un accesoriu esențial, ce contribuie la crearea unei prezențe memorabile și a unei amprente olfactive remarcabile.

Ochelari de soare cu lentile ovale

Vedetele știu că ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu practic, ci și o declarație de stil care poate transforma complet o ținută simplă. Alege ochelari cu forme inedite, în acest caz vorbim despre ochelari de soare cu lentile ovale, dacă vrei să ai un look interesant și în tendințe, inspirat de stilul vedetelor tale preferate.

Numeroase celebrități au adoptat deja ochelarii de soare în stilul anilor '90, așa că nu este surprinzător că îi recomandăm, la rândul nostru, pasionaților de modă. Unde mai pui că reprezintă și o necesitate începând de acum până în toamnă.

Șapcă baseball

Șepcile model baseball se poartă de mai multe sezoane, iar popularitatea lor continuă să crească. Cele mai cool vedete, precum Dua Lipa și Kendall Jenner, care dau trendul când vine vorba de accesorii, le folosesc în stylinguri casual.

Pantofi decupați la spate

Când vine vorba de încălțăminte, completează ținuta cu o pereche de pantofi cu spatele decupat. Aceștia au devenit rapid un element iconic în garderoba vedetelor, prin vibe-ul modern și sofisticat pe care îl aduc. Toată lumea îi adoră și nu este de mirare, având în vedere că arată stylish și sunt confortabili.

Modelul a fost adoptat de numeroase celebrități și a fost deja reprodus în diferite variante în mai toate magazinele. Dacă nu ai făcut-o deja, încearcă această modalitate subtilă, dar stilată, de a evidenția eleganța piciorului.

Artiștii, modelele și influencerii de street style vin mereu cu modalități noi de a reinventa piese clasice și de a se asigura că lasă o impresie impecabilă oriunde își fac apariția. Cu un minim de interes și spirit de observație, poți recrea stilul vedetelor tale preferate în fiecare sezon.

Sursă foto: Unsplash



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg