Secretele unei siluete perfecte. Adina Halas, impecabilă la 41 de ani

13 mai, 2021
1 halas adina png png

Adina Halas, fosta colegă de platou a lui Carmen Brumă, nu se lasă mai prejos şi afişează o siluetă impecabilă, la 41 de ani.

După ce a trecut prin multe diete şi programe, a ajuns să se echilibreze cumva, să se menţină la 65 de kilograme şi să îşi ajusteze alimentaţia în aşa fel încât să nu mai existe pofte nesănătoase, ca acelea de dulce sau sărat.

Ce secrete urmează Adina? Deşi a născut, corpul său şi-a păstrat forma pe care o avea la celebra emisiune ”Noaptea târziu cu Mircea Badea”. Ba chiar este mai tonifiat acum, întrucât Adina Halas mărturiseşte că sportul este un obicei de la care nu se abate.

Pentru a obţine o masă musculară, Adina s-a apucat şi de CrossFit. Iată ce secrete a dezvăluit pentru Click: „Multă lume crede că pentru a slabi trebuie să se înfometeze, asta este contra productiv. Am trecut şi eu prin asta şi nu aş recomanda-o nimănui.

adina2 png png

În realitate, ceea ce îmi face bine, şi nu o spun ca specialist, ci din experienţă şi ca un bun observator,  în ceea ce îi priveşte pe cei din jur, cea mai bună combinaţie este cea între sport, o dietă bine pusă la punct care să nu te înfometeze şi să îţi dea toţi nutrienţii necesari şi odihnă! Trebuie să existe cele 7-8 ore de somn şi o bună hidratare”, a mai completat Adina.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg