Secretul dureros al siluetei perfecte! Nicole Scherzinger, bulimică și nefericită

Am admirat-o încă de când făcea parte din ”The Pussycat Dolls”, trupă care a reușit din 2004 și până la destrămarea ei, adică 2010, să se impună pe piața muzicală internațională ca una dintre cele mai reușite și de impact formații. Culmea e că, la acea vreme, Nicole avea demonii ei, cu care s-a luptat din greu, avea ea să mărturisească peste ani.

Trupa s-a format în 2004 și s-a destrămat în 2010

Nicole Scherzinger, în prezent jurată a emisiunii de talente ”X Factor”, a acordat un interviu tranșant revistei ”Cosmopolitan”, în care a vorbit despre imaginea ei publică din toți acești ani, dar și despre secretele dureroase din spatele ei. Nicole a mărturisit, așadar, că încă de la 14 ani s-a luptat cu tulburări alimentare, din cauza percepției asupra siluetei ideale.

2007. Pe vremea când făcea parte din ”The Pussycat Dolls”

Ea a vorbit cu sinceritate despre toată acea perioadă de dinainte de ”The Pussycat Dolls” în care era bulimică și făcea tot ce-i stătea în putere pentru a ajunge la ceea ce credea ea că e silueta perfectă. ”Eram foarte critică cu mine încă de la o vârstă fragedă, așa că la 14 ani am început să alerg. Ieșeam afară din casă în mijlocul nopții și începeam să alerg, căci credeam că trebuie să fiu mai slabă și că ar trebui să arăt într-un anume fel.”, a povestit Nicole.

Artista a declarat și că intrarea în trupa care a făcut-o celebră nu a simplificat lucrurile pentru ea, din acest punct de vedere, ci dimpotrivă. ”Când am intrat în ”The Pussycat Dolls” s-a amplificat pentru că totul implica să-mi arăt corpul. (…) Mă simțeam prinsă într-o capcană și mi-a furat toată fericirea, încrederea în mine și amintirile frumoase (n.r. tulburarea alimentară). Aveam o mulțime de fani și n-aș fi vrut să recunosc niciodată toate acestea, căci eram rușinată, însă odată ce am făcut-o, mi-am dat seama câți oameni pot ajuta prin experiența proprie”, a relatat artista.

Nicole face sport pentru silueta ei

Din fericire, în prezent, Nicole duce o viață sănătoasă, în care a realizat cât de important e să te simți frumoasă și să te apreciezi indiferent de exterior. ”Ar trebui să te apreciezi și să te accepți mai mult. Iubește-ți formele, nu te mai critica. Fiecare femeie are zile proaste și zile bune. Chiar vorbeam zilele trecute cu Sharon că sunt zile în care mă trezesc înconjurată de dulciuri. Partea bună e că îmi fac timp să trec pe sală ulterior.”, încurajează Nicole.

În prezent. Nicole Scherzinger, la X FACTOR

Artista, care are o relație cu Grigor Dimitrov încă din 2015, se va întoarce pe micile ecrane, în toamna aceasta, în calitate de jurat al emisiunii X Factor, pentru al șaselea an.

Cu iubitul ei, Grigor Dimitrov
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA