Secretul Ioanei Ginghină. Cum ține la distanță celulita

5 iulie, 2022
ioana5 jpg

Are 44 de ani, un corp de invidiat și nu se luptă cu celulita. Ioana Ghinghină a ajuns la această performanță respectând câteva reguli simple.

“În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă:  1. Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții 2. Să facem mișcare 3. Să avem o dietă bogată în fructe și legume crude4. Să bem 8 pahare de apă pe zi 5. Să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui”, a precizat Ioana Ginghină pe o rețea de socializare.

ioana8 jpg

Actrița nu renunță în niciun an la cura cu pepene, iar rezultatele sunt spectaculoase.

”De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene.  Eu nu o mai țin să slăbesc, ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cura”, a mai spus vedeta. "De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele’’, a mărturisit Ginghină pe rețelele de socializare.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg