Secretul Ioanei Ginghină. Cum ține la distanță celulita

5 iulie, 2022
ioana5 jpg

Are 44 de ani, un corp de invidiat și nu se luptă cu celulita. Ioana Ghinghină a ajuns la această performanță respectând câteva reguli simple.

“În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă:  1. Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții 2. Să facem mișcare 3. Să avem o dietă bogată în fructe și legume crude4. Să bem 8 pahare de apă pe zi 5. Să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui”, a precizat Ioana Ginghină pe o rețea de socializare.

ioana8 jpg

Actrița nu renunță în niciun an la cura cu pepene, iar rezultatele sunt spectaculoase.

”De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene.  Eu nu o mai țin să slăbesc, ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cura”, a mai spus vedeta. "De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele’’, a mărturisit Ginghină pe rețelele de socializare.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg