Secretul lui Beyonce a ieșit la iveală. Ce poartă pe sub haine pentru a arăta suplă!

Rihanna nu a fost singura artistă de top care a participat la gala caritabilă de joi seara, Clara Lionel Foundation Diamond Ball, Beyonce și soțul său Jay-Z și-au făcut și ei apariția la eveniment. Dress code-ul a fost unul elegant, rafinat, așa că cei doi s-au conformat și au ales cele mai stilate ținute.

A purtat o rochie sexy, despicată pe un picior, dar un detaliu a ieșit la iveală.

Este printre primele apariții publice ale lui Beyonce de când i-a adus pe lume pe gemenii Rumi and Sir în luna iunie, însă cu siguranță cu această ținută a vrut să le arate tuturor cât de bine poate să arate o proaspătă mămică. Este adevărat că a slăbit considerabil după nașterea bebelușilor, căci în timpul gravidității se îngrășase considerabil, însă diva nu a reușit să revină la silueta consacrată de dinainte de sarcină.

Beyonce nu are încă silueta perfectă, așa că a optat pentru colanți modelatori.

Este mult mai voluptoasă, cu un bust proeminent, un fund bombat și picioare masive. A vrut să fie sexy, însă vestimentația cântăreței nu a fost cea mai potriviă pentru noua sa siluetă, lăsând la vedere un detaliu inestetic. În timpul mesului, de mână cu soțul Jay-Z, rochia despicată a artistei a fost luată de vânt și toată lumea a putut vedea ce poartă  pe dedesubt.

Ei bine, Beyonce înșeală privirile fanilor cu o pereche de colanți modelatori care să o facă să pară mai slabă. Ciudat este faptul că a ales să poarte această rochie cu unul dintre picioare la vedere, în asociație cu acești colanți negri până la genunchi cu doar un crac. Paparazzi însă au surprins detaliu în cele mai evidente imagini, în ciuda faptului că diva se ținea de rochie pe tot parcursul drumului, ca nu cumva să se vadă ceva.

Foto: Splash News, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA