Cum își menține Ioana Ginghină silueta: „Trucurile țin până la o anumită vârstă, cam până la 35 de ani“

18 august, 2022

De aproape cinci ani de zile, actrița reușește să se mențină într-o formă de indiviat, dar nu fără sacrificii. Care este, totuși, secretul ei?

Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg

Nu are doar niște date genetice care o fac să aibă o siluetă impecabilă, indiferent de meniu, și nici nu am văzut-o, de-a lungul anilor, doar la măsura XS. Cu toate acestea, de când a slăbit vizibil, Ioana Ginghină (44) reușește să-și mențină greutatea, apelând la câteva trucuri.

„De ani de zile - cred că sunt vreo cinci - mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe. Dacă îmi fac o nebunie, este cum a fost anul acesta. Pe 12 a fost ziua Ruxandrei și am fost în Kavala și am mâncat și eu o înghețată, m-am răsfățat cu alimente pe care nu le mănânc de obicei. A venit sora mea acum două săptămâni la mine - ea e cu 11 ani mai mică, are alt metabolism - și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că, decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru „Spectacola“.

Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (2) jpg

De cel mai mare ajutor a fost eliminarea mesei de seară, despre care se știe că nu poate fi metabolizată complet și ce e în surplus se depune, mai ales în locuri nedorite. Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri, el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore”, a subliniat actrița.

Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (3) jpg

Iată de ce nu sare niciodată peste micul dejun. "Eu mănânc dimineața. Spre exemplu, astăzi am mâncat niște fulgi de ovăz cu un iaurt, iar în grădină mi s-au copt smochinele și am tăiat câteva smochine pe jumătate, le-am pus deasupra și gata. Un bol mic - nu contează doar să mănânci sănătos, ci contează și cantitățile. Acum am avut școala de actorie și când le-am dat copiilor pauza de masă am mâncat o nectarină, acum fac niște cumpărături și probabil se face ora patru, când mănânc ultima oară. Dacă nu mai pot, mai mănânc o nectarină. Trucurile țin până la o anumită vârstă, cam până la 35 de ani, dar dacă vrei să arăți bine, adică fără piele lăsată, celulită, ten frumos, aceste fluctuații în greutate nu te mai ajută. Ideal ar fi să te menții la aceeași greutate”, a mai spus Ioana Ginghină.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp