Secretul siluetei Victoriei Beckham. Cum de a ajuns atât de slabă?

Ea este una dintre cele mai urmărite vedete de peste ocean, care au renunțat la cariera în muzică pentru a-și face un nume în lumea fashion. Designerul Victoria Beckham a fost întotdeauna o femeie suplă și la modă, deși a devenit mamă de 4 ori. Cu toate acestea, nu și-a pierdut niciodată forma de invidiat, este slabă, iar ceea ce o menține la greutatea dorită este un ingredient magic pentru ea.

Consumă două lingurițe de oțet din cidru de mereu pe stomacul gol, în fiecare dimineață.

De curând, soția lui David le-a oferit și fanilor săi o imagine de ansamblu a ceea ce reprezintă pentru ea o dietă. În vârstă de 43 de ani, Victoria nu începe nicio zi fără a consuma mai înainte un produs pe care toată lumea îl are în casă. Ei bine, Victoria le-a dezvăluit celor peste 17 milioane de fani de pe Instagram că orice zi începe la ea cu două lingurițe de oțet din cidru de mere pe care le consumă pe stomacul gol.

Iată și dovada, o sticlă imensă din ingredientul minune și sfaturi de utilizare: „Fiți curajoși! Două lingurițe pe stomacul gol!” Desigur, oțetul nu reprezintă micul dejun, căci Victoria știe că asta este cea mai impoartantă masă din zi, așa că un smoothie din mere verzi, kiwi și portocale este binemeritat.

Velcro rollers ✔️ coffee ✔️ ✈️ X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Oțetul din cidru de mere este un produs favorit printre vedetele de la Hollywood. Miranda Kerr, Jennifer Aniston și Katy Perry se numără printre celebritățile care îl folosesc în fiecare zi pentru că are numeroase beneficii. Conform studiilor, s-a descoperit că poate ajuta pacienții cu diabet zaharat să iși regleză nivelul de glucoză din sânge și se spune că ajută la reducerea riscului producerii unor boli de inimă. Desigur, nu pentru asta îl folosesc vedetele, ci pentru a pierde în greutate, căci oțelul din cidru de mere ajută la arderea grăsimilor și reduce pofta de dulce.

Foto: Instagram, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA