Secretul Victoriei Beckham. Uite ce mănâncă pentru a avea o piele perfectă!

Când Victoria Beckham dezvăluie din secretele sale în materie de îngrijire și frumusețe, toată lumea este atentă. Într-un interviu recent acordat publicației Net-a-Porter, fosta componentă Spice Girls ne asigură că secretele sale pentru o piele hidratată, fără cusur, sunt toate ascunse în bucătărie.

The Global Gift Gala - London

” Merg la un dermatolog în L.A pe care îl cunosc de ceva ani și este incredibil. M-a scăpat de problemele cu tenul”, a declarat Victoria. „Obișnuiam să am probleme foarte mari cu pielea, iar el mi-a dat un sfat – să mănânc somon la fiecare masă. Așa că l-a întrebat <<La fiecare masă?>>, iar el mi-a răspuns <<Da, la micul dejun, la prânz și cină, în fiecare zi.>>”, a adăugat Victoria.

Să mănânci somon la fiecare masă poate este excesiv, însă chiar oamenii de știință susțin consumul. Somonul și alți pești conțin omega-3, acizi grași și vitaminele A și C. Și aceste prorprietăți ale peștelui ajută la hidratarea pielii. Un studiu realizat de European Journal of Dermatology chiar a arătat că oamenii care au o dietă bogată în pește și legume sunt semnificativ mai puțin predispuși la acnee.

Așa că, dacă vreți să aveți o piele ca a divei Beckham, urmați sfatul nutriționistului său și începeți o dietă cu ingredientul minune, somonul!

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA