Selena Gomez a dat-o în bară la Met Gala. Cântăreața a purtat o ținută care a dezavantajat-o

Citeste tot despre:

Cea mai mare problemă a starurilor care se prezintă la evenimente care au dress-code este faptul că încearcă prea mult să se încadreze în tematică, fără, însă, a se gândi dacă stilul li se potrivește vreun pic.

Un make-ul tern, deloc cool

Selena Gomez, de exemplu, s-a numărat printre starurile prezente la Met Gala 2018. A avut, așadar, de respectat, asemenea celorlalți invitați, tematica de ”Heavenly Bodies: fashion and the Catholic Imagination”. Un dress-code care i-a dat bătăi de cap, căci rochia creată de Stuart Vevers, directorul de creație de la Coach, nu i-a venit în niciun fel.

A respectat dress-code-ul?

Ținuta aleasă a dezavantajat-o cu desăvârșire, făcând-o să apară cu multe kilograme în plus și cu câțiva centimetri în înălțime în minus. Ba mai mult, n-a salvat aparențele nici cu make-up-ul, care a fost la fel de neinspirat, dându-i un aer obosit și tern cântăreței de 25 de ani. Dar, de departe, detaliul neplăcut, care a captat cel mai mult atenția, a fost decolteul căzut, supradimensionat greșit de rochia aleasă. Iar bretelele subțiri nu i-au făcut nicio favoare, cântăreața acumulând în ultimele luni câteva kilograme…

O apariție ștearsă
Deloc inspirată alegerea rochiei!

A fost ținuta Selenei cea mai neinspirată de la Met Gala 2018?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA