Selena Gomez, ținută de vară la un eveniment în plină iarnă. A gafat într-un outfit mult prea galben!

După ce în weekend a uimti cu noul său look, blondă, în cadrul primul eveniment la care a participat după transplantul de rinichi, la doar câteva zile după, Selena i-a dezamăgit pe fani. Artista în vârstă de 25 de ani, cunoscută pentru aparițiile sale stilate, cu outfituri la modă care îi vin perfect, a gafat cu ocazia unei gale caritabile în New York.

A purtat o rochie de vară la un eveniment în mijlocul iernii.

La doar 24 de ore după ce a făcut furori pe covorul roșu de la premiile AMA din Los Angeles, artista a apărut la o gală caritabilă pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultăți materiale, într-un outfit de vară. Nu toată lumea a fost de acord cu noul look al Selenei, părul vopsit blond platinat, mulți dintre admiratorii săi spunând că îi stătea mai bine naturală, dar rochia din piele purtată în weekend a salvat apariția.

O prinde noua culoare a părului?

Cu toate acestea, fotografiile de ieri cu faimoasa cântăreață au fost dezamăgitoare. Cu noul păr blond și cu rădăcinile crescute, îmbrăcată într-o rochie de un galben electric și cu sandale asortate, dar și cu o jachetă de denim cu blană, Selena a fost aspru criticată. În primul rând, rochia, un model de vară, nu s-a potrivit deloc cu elenimentul foarte elegant din sezonul rece, iar culoarea galben nu o avantajează. Mai mult, sandalele au fost și ele tot de un galben țipător și încrustate cu pietricele strălucitoare. Prea multă culoare într-un singur outfit!

Foto: Hepta, Splash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA