Selly a fost desemnat cel mai cunoscut influencer din România

13 mai, 2023

În cadrul Digital Marketing Forum, cel mai longeviv eveniment dedicat promovării online din România, eveniment ce a avut loc zilele trecute la București, a fost prezentat un studiul cantitativ denumit “Attitudes and attention towards advertising on social media”, realizat de compania iSenseSolutions. 

Selly la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG

Cunoscut de toată lumea sub apelativul Selly, Andrei Șelaru a fost desemnat “Most Famous Influencer” de catre respondentii sondajulului. El a fost urmat de nume precum Dorian Popa, Alina Ceușan, Adelina Pestrițu etc. 

M-am bucurat foarte mult să văd rezultatul acestui sondaj. Este o confirmare clară că munca noastră din ultimii doi ani se vede și dă rezultate. Este o validare a faptului că investițiile pe care le facem la nivel de conținut si producție se văd și în feedback-ul oamenilor. Le promitem urmaritorilor noștri că vom continua cu aceeași consecvență să realizăm conținut de calitate pe YouTube, căutând în același timp să extindem și celelalte platforme, în special TikToK, mărturisește Selly.

Selly png

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România și primul din Europa care a decis să-și lanseze butonul de YouTube în spațiu în 2021. Are 3.2 milioane de abonați pe canalul său de YouTube și peste 1 miliard de vizualizări.

Cântăreț, actor și co-producător de filme (5Gang, Romina, VTM!), Andrei Șelaru a înființat în 2019 compania Selly Media Network, care a deschis anul acesta un birou de creație și producție video în București.

Selly este, de asemenea, co-fondator și acționar al Festivalului Beach, Please! — cel mai mare festival de muzica urbană din România și sud-estul Europei. Cel mai popular influencer de la noi pregătește acum sezonul doi din serialul La muncă!, dar și alte proiecte interesante.Recente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg