┼×erban Georgescu sau Petru Mircea? Pe cine a iubit M─âd─âlina mai mult?

27 iulie, 2010
serban georgescu rompres 1 jpeg

Care dintre cei doi fo┼čti parteneri ai vedetei i-a marcat acesteia mai mult via┼úa: compozitorul care a f─âcut-o cunoscut─â ├«n lumea muzical─â sau sunetistul care i-a d─âruit copilul mult visat?

Cum au ajutat-o în carieră

┼×erban Georgescu

┼×erban Georgescu a fost cel care ÔÇ×a f─âcut-o vedet─â pe M─âd─âlina ManoleÔÇŁ, dup─â cum el ├«nsu┼či afirma. N─âscut ├«n 1952, compozitorul ┼či realizatorul de emisiuni radio s-a afirmat ├«n anii ÔÇÖ80, cu melodiile create pentru Carmen R─âdulescu ┼či M─âd─âlina Manole. A compus piese precum ÔÇ×Un om sentimentalÔÇŁ (cu care M─âd─âlina a debutat la Festivalul Mamaia, ├«n 1988),ÔÇ×Fat─â drag─âÔÇŁ, ÔÇ×Te-am v─âzut, mi-ai pl─âcutÔÇŁ, care au prins la public ┼či i-au adus numeroase premii.

image

Mircea Petru

Fost cl─âpar al trupei Talisman, absolvent al Conservatorului, Mircea Petru a lucrat la TVR Ia┼či ┼či s-a angajat apoi ca inginer de sunet ├«n Bucure┼čti, la Media Pro, unde munce┼čte ┼či ├«n prezent. A fost sunetistul vedetei la albumele ÔÇ×A fost (va fi) iubireÔÇŁ┼či ÔÇ×O9 M─âd─âlina ManoleÔÇŁ┼či a compus o pies─â pentru cel mai recent disc al ei. ├Än ultimul an, devenise managerul neoficial al c├ónt─âre┼úei, ┼úin├ónd leg─âtura cu colaboratorii acesteia ┼či sf─âtuind-o profesional.

Cum au cucerit-o

┼×erban Georgescu

├Än 1988, c├ónd l-a cunoscut, M─âd─âlina ├«l considera un b─ârbat ÔÇ×sexosÔÇŁ, de┼čtept, trecut prin via┼ú─â (era cu 17 ani mai mare dec├ót c├ónt─ârea┼úa), un om de la care avea multe de ├«nv─â┼úat. Cei doi s-au c─âs─âtorit ┼čase ani mai t├órziu, M─âd─âlina fiind ÔÇ×├«ndr─âgostit─â ┼či subjugat─â de calit─â┼úile lui fiziceÔÇŁ, dup─â cum a afirmat chiar ea. Mai t├órziu, so┼úia sa a f─âcut abstrac┼úie de del─âsarea lui, care i-a adus compozitorului c├óteva kilograme bune ├«n plus.

Mircea Petru

Firea lui cald─â, lini┼čtit─â ┼či sensibil─â a ajutat-o pe artist─â s─â uite de e┼čecul primei sale c─âsnicii. De asemenea, aspectul lui fizic, izbitor de asem─ân─âtor cu cel al lui ┼×erban, a fost pe placul c├ónt─âre┼úei. La ├«nceput, cei doi au colaborat profesional, apoi rela┼úia lor de prietenie s-a transformat ├«ntr-una amoroas─â. M─âd─âlina a f─âcut primul pas, l-a ├«ncurajat pe Petru la primul lor s─ârut ┼či l-a cerut ulterior de b─ârbat, cu toate c─â a ezitat ini┼úial, pentru c─â el este cu c├ó┼úiva ani mai t├ón─âr dec├ót ea.

Relaţia cu Mădălina

┼×erban Georgescu

C─âsnicia dintre Georgescu ┼či Manole le-a adus am├óndurora ├«mplinire ┼či a fost benefic─â carierei lor. Doar ultimii doi ani din cei 15 de mariaj au fost dificili pentru c├ónt─ârea┼ú─â, care ┼či-a dorit desp─âr┼úirea, din cauza infidelit─â┼úii lui. M─âd─âlina era considerat─â ÔÇ×b─ârbatul ├«n cas─âÔÇŁ ┼či, ca atare, a luat atitudine ┼či a intentat divor┼ú. La scurt timp dup─â desp─âr┼úire, compozitorul ┼či-a ref─âcut via┼úa al─âturi de actri┼úa de 24 de ani Eniko Marilena Bartas, care i-a d─âruit-o pe micu┼úa Alessia Ana Maria.

Mircea Petru

Mariajul lui Petru cu vedeta a fost complet diferit de cel al M─âd─âlinei cu ┼×erban. Apropia┼úii fostului cuplu sus┼úin c─â Mircea era un so┼ú atent ┼či, din dragoste, ├«i f─âcea acesteia toate capriciile, pe c├ónd Manole era, ├«n ultimul ei an de via┼ú─â, tot mai irascibil─â ┼či nemul┼úumit─â. Cu toate c─â artista recuno┼čtea public calit─â┼úile lui Mircea, se pare c─â acas─â c├ónt─ârea┼úa ├«┼či afi┼ča dezam─âgirea, mai ales dup─â na┼čterea fiului lor, Petru Jr.

image

Infidelităţi

┼×erban Georgescu

Rela┼úiile sale extraconjugale l-au costat c─âsnicia cu M─âd─âlina. Ea a declarat presei c─â l-a surprins de c├óteva ori pe primul ei partener de via┼ú─â furi┼č├óndu-se ├«n miez de noapte ca s─â vorbeasc─â cu o anumit─â femeie. Nici el nu a negat acuza┼úiile pe care i le aducea fosta so┼úie: ÔÇ×Nu sunt un sf├óntÔÇŁ.

Mircea Petru

Dup─â dispari┼úia M─âd─âlinei, au ap─ârut zvonuri c─â Mircea a c─âlcat str├ómb. Mesajul de adio al c├ónt─âre┼úei, ├«n care spunea c─â nu se mai suporta fizic, este, ├«n viziunea unora, dovada disper─ârii so┼úiei care-┼či chema acas─â b─ârbatul ├«ndr─âgostit de alta. Infidelitatea lui este una dintre posibilele cauze ale sinuciderii c├ónt─âre┼úei.

Repro┼čuri

┼×erban Georgescu

Prima so┼úie l-a acuzat de adulter, pe c├ónd cea de-a doua ├«l considera excesiv de gelos, pentru c─â el ajungea s-o ├«ncuie pe Erika ├«n cas─â cu orele. Faimosul compozitor i-a repro┼čat la r├óndul s─âu M─âd─âlinei c─â l-a p─âr─âsit c├ónd ea nu mai avea succes la public ┼či c─â i-a ascuns acestuia c─â ┼či-a cump─ârat un apartament ├«n timpul c─âsniciei lor.

Petru Mircea

Rela┼úia dintre sunetist ┼či c├ónt─ârea┼ú─â a fost mult mai discret─â dec├ót prima c─âsnicie a artistei, care s-a terminat ├«n scandal. Cei doi nu s-au ├«nvinuit reciproc ├«n v─âzul lumii, dimpotriv─â, am├óndoi ├«┼či etalau public fericirea. Cu toate astea, apropia┼úii M─âd─âlinei spun c─â ea era din ce ├«n ce mai deprimat─â. Iar motivul pentru care Manole ┼či-a pus cap─ât zilelor poate s─â aib─â de-a face ┼či cu Mircea.

Despărţire

┼×erban Georgescu

Leg─âtura pe care a avut-o cu ÔÇ×Fata cu p─ârul de focÔÇŁ a fost at├ót de puternic─â, ├«nc├ót cea de-a doua so┼úie a lui a recunoscut c─â ┼×erban s-a stins iubind-o pe M─âd─âlina. Adev─ârata desp─âr┼úire dintre Georgescu ┼či Manole s-a petrecut nu la divor┼ú, ci pe 4 martie 2007, c├ónd el a murit ├«n urma unui infarct. C├ónt─ârea┼úa n-a fost prezent─â la ├«nmorm├óntarea lui, prefer├ónd s─â-┼či ia adio de la marea iubire a vie┼úii ei la priveghi.

Mircea Petru

Mircea Petru a fost nevoit s─â se despart─â de jum─âtatea lui ├«n diminea┼úa de 14 iulie, c├ónd a g─âsit-o pe M─âd─âlina pr─âbu┼čit─â pe podeaua din holul casei lor. Sunetistul, r─âv─â┼čit de suferin┼úa cauzat─â de moartea so┼úiei lui, ├«┼či cre┼čte acum singur b─âie┼úelul lor de numai un an.

Foto: RompresRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg