Șerban Huidu, mărturisiri impresionante despre gândurile lui suicidare

25 ianuarie, 2023

Duminica aceasta, Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, pe Kanal D.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG

Cârcotașul Șerban Huidu continuă să își mențină această titulatură la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, diseca gafele făcute de vedetele autohtone la celebrul show TV difuzat de Prima TV.

Apoi, bine cunoscutele evenimente dramatice al căror protagonist a fost Șerban Huidu au ținut primele pagini ale publicațiilor din România și l-au scos pe acesta din spațiul public și din postura de protagonist și realizator al emisiunii care-l făcuse celebru.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, răspunde Șerban Huidu în timpul interviului care va fi difuzat în această duminică.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (2) JPG

“V-a decis cariera în televiziune un șofer?”, “Cât de ușor vă ieșiți din fire?”, “Veți rămâne cârcotaș pe viață?”, “V-ați revenit total după accident?”, “Cât de tare doare judecata oamenilor?”, “I-ați înțeles pe jurnaliști?”, “Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Pe 29 decembrie 2010, Șerban Huidu, realizat al emisiunii Cronica Cârcotașilor, a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană, în urma unui grav accident la schi. Un an mai târziu, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, soldat cu 3 morți în mașina avariată. 

Cum și-au pus amprenta toate aceste eveniment groaznice asupra lui Șerban Huidu aflăm duminică, de la 22:00, urmărind o ediție tulburătoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
grup de oameni fericiti pe munte jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}