Șerban Huidu, mărturisiri impresionante despre gândurile lui suicidare

25 ianuarie, 2023

Duminica aceasta, Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, pe Kanal D.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG

Cârcotașul Șerban Huidu continuă să își mențină această titulatură la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, diseca gafele făcute de vedetele autohtone la celebrul show TV difuzat de Prima TV.

Apoi, bine cunoscutele evenimente dramatice al căror protagonist a fost Șerban Huidu au ținut primele pagini ale publicațiilor din România și l-au scos pe acesta din spațiul public și din postura de protagonist și realizator al emisiunii care-l făcuse celebru.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, răspunde Șerban Huidu în timpul interviului care va fi difuzat în această duminică.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (2) JPG

“V-a decis cariera în televiziune un șofer?”, “Cât de ușor vă ieșiți din fire?”, “Veți rămâne cârcotaș pe viață?”, “V-ați revenit total după accident?”, “Cât de tare doare judecata oamenilor?”, “I-ați înțeles pe jurnaliști?”, “Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Pe 29 decembrie 2010, Șerban Huidu, realizat al emisiunii Cronica Cârcotașilor, a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană, în urma unui grav accident la schi. Un an mai târziu, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, soldat cu 3 morți în mașina avariată. 

Cum și-au pus amprenta toate aceste eveniment groaznice asupra lui Șerban Huidu aflăm duminică, de la 22:00, urmărind o ediție tulburătoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg