Șerban Huidu, mărturisiri impresionante despre gândurile lui suicidare

25 ianuarie, 2023

Duminica aceasta, Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, pe Kanal D.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG

Cârcotașul Șerban Huidu continuă să își mențină această titulatură la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, diseca gafele făcute de vedetele autohtone la celebrul show TV difuzat de Prima TV.

Apoi, bine cunoscutele evenimente dramatice al căror protagonist a fost Șerban Huidu au ținut primele pagini ale publicațiilor din România și l-au scos pe acesta din spațiul public și din postura de protagonist și realizator al emisiunii care-l făcuse celebru.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, răspunde Șerban Huidu în timpul interviului care va fi difuzat în această duminică.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (2) JPG

“V-a decis cariera în televiziune un șofer?”, “Cât de ușor vă ieșiți din fire?”, “Veți rămâne cârcotaș pe viață?”, “V-ați revenit total după accident?”, “Cât de tare doare judecata oamenilor?”, “I-ați înțeles pe jurnaliști?”, “Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Pe 29 decembrie 2010, Șerban Huidu, realizat al emisiunii Cronica Cârcotașilor, a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană, în urma unui grav accident la schi. Un an mai târziu, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, soldat cu 3 morți în mașina avariată. 

Cum și-au pus amprenta toate aceste eveniment groaznice asupra lui Șerban Huidu aflăm duminică, de la 22:00, urmărind o ediție tulburătoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg