Şerban Huidu revine astăzi pe sticlă

21 septembrie, 2015
huidu jpeg
image

După mult timp de stat de tuşă, „cârcotaşul“ e din nou la pupitrul emisiunii care l-a consacrat.

În ciuda tuturor problemelor avute după accidentul la schi de acum 5 ani, dar mai ales după cumplitul accident pe care l-a provocat cu 4 ani în urmă, Şerban Huidu este pregătit să-şi reia cariera de om de televiziune de acolo de unde a lăsat-o. Iar celor care cred că ar trebui ca el să nu mai apară deloc pe sticlă, cârcotaşul le transmite franc că asta e meseria lui şi trebuie s-o continue, indiferent de ce întâmplări l-au împiedicat s-o mai practice.

„Sunt lucruri pe care mi le-am asumat şi pe care era normal să le ţin deoparte. Din presă n-am plecat niciodată. Dacă eram sculer-matriţer, nu trebuia să mă opresc pentru că am făcut un accident. Din respect, au fost nişte ani de pauză, dar mă reîntorc cu o echipă, nu sunt doar eu în prim-plan. În 2011, am scris pe blog că mă voi retrage din prim-planul «Cronicii», n-am spus că plec dintr-o meserie pe care o fac de peste 20 de ani“, a ţinut el să lămurească lucrurile, prin intermediul ziarului „Ring“.

„Fiind o emisie mai extinsă, era nevoie de încă doi oameni. M-am gândit că ar fi mai bine să fie patru şi să mă întorc. N-am emoţii, am avut vreo cinci ani de pauză, cu un mic intermezzo înainte de al doilea accident (între accidentul la schi şi cel auto – n.r.), adică vreo două emisii. Dar e ca mersul pe bicicletă, când înveţi, nu prea uiţi “, şi-a argumentat el întoarcerea pe micul ecran.

image

„Mă voi ocupa de tot ce înseamnă structura emisiunii şi texte. Nu vor fi mari schimbări, suntem doar mai mulţi şi o nouă «bebeluşă». Printre rubricile noi e «Pastila antirid», realizată de părintele Necula de la Sibiu, viral pe internet. El răspunde în felul lui la întrebările telespectatorilor. Le mulţumesc celor care mi-au trimis mesaje, iar cei care ne înjură să o facă în continuare dacă asta le e plăcerea, dar să se uite la emisiune“, a mai declarat Şerban Huidu, notează cei de la ziarulring.ro.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg