Şerban Huidu revine la Prima TV

20 februarie, 2014

După ce a părăsit Kiss FM, după 11 ani în care vocea lui a devenit un fel de marcă înregistrată a postului de radio, el rămâne în gaşca Cârcotaşilor şi pregăteşte un proiect surpriză.

După ce a părăsit Kiss FM, după 11 ani în care vocea lui a devenit un fel de marcă înregistrată a postului de radio, el rămâne în gaşca Cârcotaşilor şi pregăteşte un proiect surpriză.

Nimeni nu se aştepta la decizia lui Şerban Huidu de-a părăsi Kiss FM. Câteva zile mai târziu, însă, am înţeles de ce a făcut acest pas. Căci, potrivit unor surse citate de ziarul Ring, Kiss FM a fost vândut către Antenna Group din Grecia, iar Huidu n-a vrut să părăsească trustul care l-a consacrat. Mai mult, cei de la Prima TV i-au făcut fostului cârcotaş o ofertă financiară de nerefuzat.

Şerban Huidu a confirmat informaţia şi a recunoscut că se află în plină activitate, fără a oferi însă prea multe detalii. „Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză“, a declarat el, lăsând de înţeles că munca lui se va desfăşura exclusiv în spatele camerelor.

De altfel, potrivit aceloraşi surse, Prima TV începe campania de relansare a postului chiar de săptămâna viitoare, urmând ca o parte din noile producţii să fie difuzate cel mai probabil din 1 martie, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi:

Huidu şi-a luat rămas bun de la Kiss FM

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg