Serena Williams este însărcinată cu al doilea copil. Cum a făcut marele anunț legendara tenismenă

2 mai, 2023

Mare veste, mare, în showbiz. Renumita sportivă Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, așteaptă să devină părinți pentru a doua oară.

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, la Met Gala 2023 (3) jpg

Serena Williams a făcut marele anunț cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvăluit că așteaptă al doilea copil, alături de soțul său, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 5 ani, Alexis Olympia.

Cuplul a respectat codul vestimentar transmis de organizatori și au venit îmbrăcați în negru.

Serena Williams a optat pentru o ținută Gucci, o rochie neagră lungă, mulată, cu trenă albă și detalii argintii. Marea sportivă a adăugat plusul de eleganță necesar unui asemenea eveniment de covor roșu prin purtarea perlelor și a unei cordeluțe de păr cu perle. Viitoarea mămică a avut un decolteu ultra generos și a preferat mânecile lungi, de data aceasta.

Apariția este mult mai fină și mai elegantă decât cea de anul trecut, pentru care Serena Williams a ales atunci o ținută multicoloră.

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, la Met Gala 2022 jpg

Soțul Alexis Ohanian a fost super elegant, în smoching și papion alb, ca un gentleman veritabil. Fosta tenismenă a făcut anunțul public pe contul său de socializare: „Am fost atât de încântată când Anna Wintour ne-a invitat pe toți trei la Met Gala anul acesta.”

Ulterior anunțului a venit spectaculoasa apariție a celor doi pe covorul roșu.

La 41 de ani, Serena Williams (407 WTA) este multi-milionară „self-made”, ocupând locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care ține cont de femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a averii Serenei Williams ajungea în toamna anului 2021 la suma colosală 240 de milioane de dolari. Anul trecut, și-a anunțat retragerea din tenisul profesionist.

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câștigat în cele două decenii și jumătate de tenis 94,5 milioane de dolari!

„De obicei, îmi investesc banii. Sunt cea mai plictisitoare persoană. Nu îi cheltui, ci îi investesc. Nu am fost bună în a ști cum să mă răsplătesc, învăț asta acum. M-am gândit la niște bijuterii,” spunea Serena Williams pentru People, în 2020.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg