Serialele noi, marile câştigătoare ale Premiilor Emmy

30 august, 2010

Serialele de comedie "Modern Family" şi "Glee" şi drama "Mad Men" au fost marile câştigătoare la cea de-a 62-a gală a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Serialele de comedie "Modern Family" şi "Glee" şi drama "Mad Men" au fost marile câştigătoare la cea de-a 62-a gală a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Astfel, "Mad Men" a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu şi cel mai bun serial dramă. Acest strălucit portret cinic al unei agenţii de publicitate din anii '60 câştigă pentru a treia oară consecutiv premiul pentru cel mai bun serial dramă.

Tot pentru a treia oară consecutiv a fost desemnat câştigător actorul Bryan Cranston, care joacă rolul unui traficant de droguri în serialul "Breaking Bad". "Este mai mult decât pot suporta", a spus Cranston în culise.

Şapte dintre cele opt cele mai importante premii Emmy pentru interpretare au fost decernate unor „chipuri noi“. Astfel, Aaron Paul a câştigat premiul pentru rol secundar masculin într-un serial dramă ("Breaking Bad"), Archie Panjabi - premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin într-un serial dramă ("The Good Wife"), iar Kyra Sedgwick - premiul pentru cel mai bun rol principal într-un serial dramă ("The Closer").

La categoria comediilor, Edie Falco a plecat acasă cu un premiu Emmy pentru rolul din "Nurse Jackie", în timp ce Jane Lynch a câştigat un Emmy pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din "Glee". Totodată, Jim Parsons a câştigat premiul Emmy pentru cel mai bun rol principal într-un serial de comedie, pentru interpretarea din "The Big Bang Theory", punând astfel capăt "domniei" de doi ani a lui Alec Baldwin, starul serialului "30 Rock".

Serialul "Modern Family" a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun serial de comedie, dar şi pentru cel mai bun scenariu. Chiar şi secţiunea reality show-urilor a avut parte de un nou campion, "Top Chef", după ce "The Amazing Race" fusese desemnat câştigător şase ani consecutiv. Serialul "Dexter" a câştigat două premii Emmy, printre care cel pentru cea mai bună regie a unui serial dramă.

Miniseria "The Pacific", difuzată de HBO, a câştigat opt premii Emmy, în timp ce filmul biografic "Temple Grandin", tot marca HBO, a primit şapte premii Emmy, inclusiv cel pentru cel mai bun rol principal feminin - Claire Danes. Al Pacinoa câştigat un premiu Emmy pentru interpretarea controversatului medic Jack Kevorkian, specialist în sinucideri asistate, în filmul HBO "You Don't Know Jack". În topul producătorilor premiaţi anul acesta, HBO conduce cu 25 de premii, fiind urmat de ABC, cu 18, şi de FOX, cu 11.

Foto: www.fox.comRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg