Seven Kings Must Die - continuarea serialului The Last Kingdom, în curând pe streaming

29 martie, 2023
featured image   sursa you tube jpg

Un nou film este de așteptat să cucerească publicul pasionat de ficțiune bazată pe drame istorice: The Last Kingdom are dată oficială de lansare anunțată de producători - 14 aprilie 2023. Este vorba despre o continuare a serialului britanic de televiziune The Last Kingdom, pornit de la seria de romane a lui Bernard Cornwell intitulată The Saxon Stories.

În intervalul de timp 2015 - 2022 au fost realizate 5 sezoane, iar cei de la Netflix au devenit co-producători începând cu cel de-al doilea sezon. Acum, noul film The Last Kingdom: Seven Kings Must Die se va lansa direct online. Platforma de streaming video va difuza producția de aproape 2 ore inclusiv pentru publicul din România.

Universul The Last Kingdom continuă într-un mod original

"După moartea regelui Eduard, Uhtred din Bebbanburg și camarazii lui se aventurează într-un regat dezbinat cu speranța că, în sfârșit, vor uni Anglia", se precizează în prezentarea oficială a celor de la Netflix. Seven Kings Must Die va fi așadar o continuare a The Last Kingdom, printre actorii principali remarcându-se nume precum Alexander Dreymon, Harry Gilby și Mark Rowley.

Nu este prima dată când un astfel de serial cu mai multe sezoane are parte de o continuare în format de film. Un bun exemplu este El Camino: A Breaking Bad Movie, film thriller american din 2019 care a servit drept continuare și epilog pentru serialul de televiziune Breaking Bad, un mare succes internațional, urmărit pe streaming și în țara noastră.

The Last Kingdom s-a bucurat de audiențe de top, dovadă a faptului că a fost continuat până la sezonul 5 și are acum parte de o continuare specială, mult așteptată de public.

Franciza The Last Kingdom se regăsește și într-o altă categorie din lumea divertismentului, cea a jocurilor de cazino. În 2019, cei de la Skywind Group au lansat un slot online inspirat din The Last Kingdom, care-i poartă și numele, un alt titlu de succes din categoria păcănele din filme, alături de alte astfel de jocuri - Jumanji, Peaky Blinders, The Mask of Zorro, Justice League sau Narcos.

La ce ne putem aștepta de la Seven Kings Must Die?

Noul film The Last Kingdom: Seven Kings Must Die vine cu un titlu care ne spune așadar că 7 regi trebuie să moară, însă nu este clar la ce persoane se face referire. Seven Kings Must Die urmează să încheie povestea serialului, care se va încheia cu celebra unificare a Angliei sub regele Athelstan. Chiar dacă serialul în sine s-a încheiat în mod oficial, Seven Kings Must Die ar putea fi punctul de plecare pentru un viitor spin-off al francizei.

Titlul filmului este considerat o referire la legendara bătălie de la Brunanburh, în care au murit mai mulți regi. La luptă este documentată istoric prezența unor regi precum Athelstan al Angliei, Olaf Guthfrithson al Dublinului, Constantin al II-lea al Scoției și Owain din Strathclyde. În total, se pare că cinci regi plus șapte lideri din armata lui Olaf au murit în luptele respective.

Urmând adevărul istoric, observăm faptul că Bătălia de la Brunanburh este una dintre cele mai importante bătălii din istoria Insulelor Britanice, deoarece i-a permis lui Athelstan să-și consolideze controlul asupra Angliei. Desigur, creatorii filmului The Last Kingdom: Seven Kings Must Die pot veni cu o interpretare specială, căci ficțiunea este liberă în astfel de producții.

Tocmai astfel de detalii atrag și mai mult atenția, căci publicul nu știe exact la ce anume să se aștepte atunci când urmărește filmul, chiar dacă este cunoscător al informațiilor consemnate de istorie.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg