Seven Sands Dubai- o experienţă pentru toate simţurile
Dezvoltarea pe care mapamondul a cunoscut-o în domeniul culinar, în ultimii ani, a determinat, în special ţările turistice, să ridice gastronomia la rang de artă. Şi pentru că mâncarea orientală este una dintre cele mai renumite pe plan internaţional, Dubaiul nu putea lipsi de pe această hartă a gusturilor.
Experienţă culinară de neuitat la malul mării.
Alcătuite din şapte regiuni, Emiratele Arabe Unite variază ca obiceiuri, cultură, tradiţii, dar şi din punct de vedere culinar. Situat pe plajă, restaurantul Seven Sands celebrează tradiţiile culinare din toate cele şapte regiuni ale Emiratelor şi, totodată, valorile moştenite ce unesc aceste regiuni unice. Având drept concept all-day dinning, oferind meniuri pentru toate gusturile, turiştii se pot bucura de deliciile Seven Sands stând la plajă, deoarece bucătarii de aici pregătesc coşuri de picnic cu aperitiv, fructe şi wrap la preţul de 125 lei/persoană.
Bassel Ibrahim este bucătarul-şef al restaurantului şi este responsabil pentru operaţiunile de zi cu zi, inclusiv dezvoltarea de meniuri, furnizarea de produse unice locale şi asigurarea calităţii livrate în fiecare fel de mâncare pregătit în bucătărie. El aduce peste 19 ani de experienţă, un expert renumit în bucătăria arabă. Cei pasionaţi de arta culinară pot învăţa, în fiecare marţi, dimineaţa sau seara, să gătească Kibbeh Bezar şi Jisheed Samosa de la chef-ii Seven Sands şi se pot bucura, apoi, de o experienţă culinară completă, contra sumei de 300 lei/persoană.
Signature dish- miel pe pat de orez cu mirodenii.