„Sex and the City“ revine pe micile ecrane

17 ianuarie, 2013
738252 10151429416486204 1953376395 o jpeg

Carrie, îndrăgitul personaj din „Totul despre sex“ a revenit pe micile ecrane din Statele Unite cu noi aventuri şi în interpretarea altei actriţe decât Sarah Jessica Parker.

Carrie, îndrăgitul personaj din „Totul despre sex“ a revenit pe micile ecrane din Statele Unite cu noi aventuri şi în interpretarea altei actriţe decât Sarah Jessica Parker.

Celebra Sarah Jessica Parker, care a făcut din „Sex and the City“ un adevărat fenomen, nu o mai interpretează pe tânăra Carrie, iar personajul principal nu mai scrie rubrica dintr-o importantă revistă pentru femei şi nici nu l-a cunoscut pe Mr. Big. Încă. E încă la liceu şi e pe punctul de a da piept cu strălucitorul Manhattan.

image

Anna Sophia Robb este noua Carrie sau, altfel spus, tânăra Carrie, căci în serial personajul este încă adolescentă. Are 16 ani şi trăieşte cu familia în Connecticut. După moartea mamei sale, obţine un stagiu de practică la o firmă de avocatură din New York, care-i va schimba viaţa.

image

De la vestimentaţie şi coafuri, până la muzică, totul este în stilul anilor ’80, iar Charlotte, Samantha şi Miranda, prietenele ei, nuf ac încă parte din peisaj. Locul lor este luat de câţiva colegi de liceu şi de un editor de modă cu care tânăra Carrie se împrieteneşte în Manhattan.

image

Bazat pe romanul cu acelaşi nume publicat în 2010 de Candace Bushnell, "Carrie’s Diaries" a început să fie difuzat în Statele Unite zilele acestea, episodul pilot fiind urmărit de 1,6 milioane de telespectatori.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg