Sezonul 2 al celui mai vizionat serial de pe Disney+, Loki, este disponibil de azi pe platformă

6 octombrie, 2023

Cel mai de succes serial de la Marvel Studios, Loki, revine de astăzi, 6 octombrie pe Disney+, continuând în sezonul 2 aventurile personajului principal cunoscut drept Zeul Răutăților. 

Loki 2 disney resize jpg

Acesta iese din umbra fratelui său, Thor, pentru a porni într-o nouă experiență revelatoare, ce are loc după evenimentele din „Avengers: Endgame”.

CEL MAI VIZIONAT SERIAL DISNEY+

Primul sezon din Loki a fost cea mai urmărită serie din platformă la nivel global, ajungând în topul preferințelor abonaților mai rapid decât orice altă producție Marvel, iar cel de-al doilea sezon promite o nouă aventură captivantă, cu Tom Hiddleston în rolul infamului Zeu al Răutăților.

Loki S2 Disney jpg

CINE ESTE LOKI?

Carismatic, plin de umor, stilat, puternic, dar imprevizibil, fragil și cu abilități surprinzătoare, Loki nu este doar unul dintre noii supereroi Marvel, ci și unul dintre cei mai iubiți răufăcători din universul comic și cinematografic, devenind un favorit al publicului aproape peste noapte. Personajul extrem de complex este foarte bine pus în valoare de talentul actoricesc al lui Tom Hiddleston, care a completat imaginea gândită de producători. Ca Zeu al Farselor și Răutăților, el este capabil să-i înșele pe cei din jurul său, să-i manipuleze, să facă obiectele să dispară, să evoce și să-și multiplice propria imagine. El luptă pentru un scop glorios, aruncându-se cu capul înainte în situații complicate, cărora le face față tocmai pentru a sublinia ideea că totul merită sacrificat pentru împlinirea acestui scop, odată ce l-ai definit.

INTRIGA

La sfârșitul primului sezon, publicul l-a lăsat pe Loki să se confrunte cu conștientizarea că acțiunile sale și ale lui Sylvie au avut consecințe catastrofale. Cei doi au luptat să distrugă Autoritatea pentru Variația Timpului (AVT), pentru a-și da seama, ulterior, cât este de importantă salvarea acesteia. În cea de-a doua serie, cronologia sacră se ramifică, iar AVT este acum extrem de expusă amenințării acțiunilor lui Kang, o entitate ale cărei variante există pe toată axa timpului, trecut, prezent și viitor. Loki este, așadar, determinat să acționeze spre salvarea AVT, pentru că aceasta ar putea fi ultimul bastion între ei și un război cu Multiversul. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează în acest Multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios. 

NUME CELEBRE

Rolul principal este interpretat de Tom Hiddleston, actor britanic premiat la Globurile de Aur și nominalizat pentru premii Primetime Emmy. Alături de el, din distribuția serialului fac parte Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, alături de Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson.

“Loki 2” este disponibil în exclusivitate pe Disney+ începând cu 6 octombrie.

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg
Jennifer Lopez la show ul de modă al casei Ralph Laurent, Profimedia (3) jpg
rochie rosie (1) jpg