Sfaturi de detoxifiere de la vedete

Dacă una dintre rezoluţiile tale de an nou este să scapi de acele păcătoase kilograme în plus, ar fi bine să începi cu paşi mărunţi. Cu purificarea organismului, după ce acesta a fost expus la toate acele excese delicioase, de Sărbători. Inspiră-te din planurile de detoxifiere ale acestor frumuseţi celebre!

 Jennifer Aniston: Smoothie cu legume

Jennifer Aniston on set of Mother's Day filming a running scene in the park in Georgia. Pictured: jennifer aniston Ref: SPL1114570  010915   Picture by: Ryan Turgeon / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

La 47 de ani, actriţa este încă un guru al stilului de viaţă sănătos, deşi mulţi susţin că, în ultima vreme, aceasta a început să se hrănească şi cu altceva decât mâncare pentru bebeluşi. Dar Jen are un as în mânecă! Un suc detoxifiant care o ajută să-şi cureţe organismul de toxine, să reducă retenţia de apă şi să-i dea pielii şi părului o strălucire specială.

Reţeta de smoothie a lui Jennifer conţine câte puţin din următoarele legume: sfeclă roşie, castraveţi, spanac, usturoi, morcovi, ţelină şi kale.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA