Sfaturi pentru a petrece cel mai bine de Crăciun

6 decembrie, 2022
OKMagazine (1) (4) jpg

În perioada sărbătorilor de iarnă te poți distra alături de rude sau prieteni fără a cheltui foarte mulți bani. Există diferite activități și modalități de a petrece de sărbători alături de cei apropiați și dragi. Asta înseamnă să te asiguri că toată lumea este fericită într-o atmosferă festivă, alături de bradul de Crăciun și sunt dornici să încerce preparatele culinare delicioase de pe masa tradițională din seara de Ajun.

Sfaturi pentru a petrece grozav de Crăciun:

·        Pregătește cadouri amuzante și interesante pentru cei dragi care vor fi deschise de ei în dimineața de Crăciun

·        Ține cont de tradițiile de sărbători pentru că acestea amintesc de copilărie, aduc o stare de bine și o imensă bucurie în suflet

·        Pregătește câteva filme amuzante cu tematică de Crăciun, pe care să le vezi împreună cu cei dragi sau în compania unor invitați

·        Comandă gustări și aperitive festive, mâncăruri și deserturi tradiționale românești oferite de restaurante, care vor încânta pe oaspeți

·        Alege decorațiuni de sărbători mai speciale și muzica potrivită pentru a crea o atmosferă festivă

·        Planifică o vacanță distractivă la munte, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cel mai bun cadou în această perioadă a anului este acela făcut cu propriile mâini, deoarece este plin de energie pozitivă și căldură și poate atinge sufletul. Un astfel de cadou poate fi un produs handmade, ca de exemplu: un tablou pictat, o decorațiune festivă, un ghiveci cu flori cu ornamente în spiritul Crăciunului, o sticlă de vin în ambalaj tricotat de mână, o coroniță de Crăciun realizată din crengi și conuri de brad, o pătură făcută acasă, un fular tricotat, o păpușă croșetată, un borcan gol în care se pun deorațiuni de iarnă, etc.

OKMagazine (2) (3) jpg

Deși Crăciunul este momentul perfect pentru a oferi cuiva un cadou de acest gen, totuși mult mai rapid este să comanzi un articol deosebit de pe siturile reprezentative, care au seturi de produse festive ce pot fi oferite în dar de sărbători. Acestea au și Calendare de Advent cu produse aromate delicioase, sau cu produse cosmetice și de machiaj, luxoase. Poți alege cadouri cu arome unice, cum ar fi un parfum vanilie sau o lumânare votivă pentru a aduce un plus de magie în locuință.  

În magazinele online sunt seturi de parfumuri de brand, cu mostre ce pot fi testate și surprize minunate. Un cadou superb poate fi un set Lancôme pentru femei, ce conține creații bestseller ale acestui brand. În luna cadourilor, producătorii fac reduceri substanțiale la parfumurile și produsele cosmetice de lux, care sunt prezentate în cutii cadou sau ambalaje festive în spiritul acestei sărbători.

OKMagazine (3) (2) jpg

Seturile de cadouri sunt recomandate în această perioadă pentru că pot fi puse direct sub bradul de Crăciun. Ele au sticluțe mici de parfumuri de la cele mai populare branduri internaționale din lume, care sunt ideale și pentru poșetă. Astfel de cadouri sunt surprize excelente pentru femei, respectiv pentru soră, cumnată, mamă sau prietenă.

Pentru a avea un Crăciun fericit, pregătește-ți casa să strălucească din timp. Cumpără neapărat un brad de Crăciun impresionant și alege decorațiunile pentru acesta în funcție de noile tendințe din 2022. Pentru cea mai importantă sărbătoare din an, designerii recomandă decorațiuni albe și bleumarin de brad, dar și decorațiuni glamour de roz, auriu puse în evidență de instalații cu lumini din abundență. Alături de acestea pot fi utilizate și ornamente strălucitoare în alte culori, dar mai ales ghirlande care se armonizează cu verdele naturii, cu bradul de Crăciun.

Nu uita nici de Crăciunița cu flori sau de Poinsettia. Această plantă arată fabulos și nu trebuie să lipsească din casă în perioada sărbătorilor de iarnă. Există și alte plante care sunt foarte frumoase și care sunt considerate și purificatoare de aer. Acestea pot fi și idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi, rude și prieteni, dar mai ales pentru oamenii care au locuințe spațioase și iubesc florile în ghiveci.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg