Shakira, nedespărțită de cei doi băieți. Procurorii cer pentru ea opt ani de închisoare. Care este motivul

4 august, 2022
sha15 jpg

Shakira părea lipsită de griji când a aterizat la Miami săptămâna aceasta, în ciuda faptului că se confruntă cu probleme legale serioase. 

Cântăreața a sosit pe pe aeroportul din Miami alături de cei doi băieți, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte, pe care îi are cu fostul partener Gerard Pique. 

Artista arată superb într-o rochie de culoarea piersicii. Flancată de cei de la securitate, Shakira nu și-a pierdut niciun moment  zâmbetul. La un moment dat, Sasha pare că îi dă mamei sale un sărut dulce pe mână înainte de a se agăța de brațul ei. 

Mai nou, Shakira vrea să se mute din Spania în Florida.

Cântăreața s-a confruntat recent cu o perioadă dificilă, procurorii din Spania cerând pentru ea opt ani de închisoare și o amendă de 23 de milioane de euro (19,3 milioane de lire sterline) după ce ar fi fost implicată într-o activitate de 14,5 milioane de euro (12,1 milioane de lire sterline). ) caz de fraudă fiscală. 

sha11 jpg

Potrivit ziarului spaniol El Pais , solista este acuzată că nu și-a plătit impozitele în Spania între 2012 și 2014. Cu toate acestea, Shakira a susținut că nu a locuit în țară în această perioadă. Se spune că Parchetul ar fi cerut o pedeapsă cu închisoare de opt ani și două luni pentru șase presupuse infracțiuni contra Trezoreriei Publice.

Artista susține că a avut reședința legală în Bahamas în această perioadă de timp și nu a petrecut 183 de zile sau mai mult pe an în Spania. Shakira neagă că și-a „ascuns” veniturile și solicită achitarea completă a tuturor infracțiunilor.

Shakira este încrezătoare că nevinovăția ei va fi dovedită până la sfârșitul procesului.

La începutul acestui an, cântăreața s-a despărțit de Pique, după mai bine de 10 ani petrecuți împreună.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg