Shakira, distrusă după ce a aflat ca Pique o înșela de ani de zile

9 ianuarie, 2023
shakira si iubitul

Pozele nu mint!

 Shakira este devastată după ce fanii ei cu ochi de vultur au văzut -o pe noua iubită a lui Pique, Clara Chia Marti, într-un interviu pe care l-a făcut de acasă în 2021.

Spre surprinderea lor, Clara a fost filmată în casa pe care fotbalistul o împărțea cu Shakira și se presupune că erau „fericiți împreună” la acea vreme.

O persoană din anturajul vedetei spune că aceasta este devastată după ce a aflat că această femeie se simțea în mod clar ca acasă în locuința lor.

Shakira era plecată în călătorie cu copiii lor când a fost realizat interviul, dar nu se punea problema unui despărți pe atunci. „E devastator pentru ea să afle că această aventură se desfășoară de mult mai mult decât și-a imaginat”, a adăugat sursa.

Pique și Shakira și-au anunțat despărțirea anul trecut, după 11 ani petrecuți împreună. Au locuit împreună în Barcelona, ​​Spania, timp de opt ani, dar acum artista se mută la Miami. .

Shakira a descris despărțirea ca fiind incredibil de dificilă după ce a realizat o copertă pentru ediția revistei Elle din octombrie 2022.

„Este greu să vorbesc despre asta, mai ales că încă trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este una obișnuită”, a spus ea.

Se pare că despărțirea continuă să o doară și începutul anului 2023. În ziua de Anul Nou, solista a scris: „Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest an nou, timpul are mâinile unui chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în alții”.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG