Shakira, surprinsă la New York în timp ce plângea în hohote. Artista vizitează SUA alături de fiii săi

15 martie, 2023
Shakira Profimedia (3) jpg

Dacă în public este definiția relaxării și a bucuriei, Shakira ascunde în suflet rana trădării, pe care încă nu a depășit-o.

Suferința pe care i-a produs-o anul trecut Gerard Piqué nu poate trece cu una, cu două. Artista a fost surprinsă de paparazii în timp ce a izbucnit în lacrimi, într-un magazin din New York.

Shakira plangand jpg

Secvențele sunt șocante cu Shakira, care efectiv nu-și poate stăpâni plânsul. Diva a mers cu cei doi fii pe care îi are cu Gerard Piqué la magazinul M&M, în Times Square. Vedeta a purtat șapcă, părul prins în coadă și o bluză cu mâneci lungi.

Era extrem de gânditoare în magazin și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea cu o femeie necunoscută. Apoi a încercat să-și ascunsă chipul trist sub șapcă.

Cântăreața a petrecut câteva zile în oraș, unde a cântat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” spre deliciul publicului. Shakira a luat invitația la New York ca pe o vacanță și i-a avut alături pe cei doi copii, alături de care a încercat să viziteze cât mai multe locuri și să admire câteva dintre obiectivele orașului.

În public este veselă și tonică, cum o știm de fiecare dată. Melodia sa de denigrare a lui Gerard Piqué face furori în topuri, fanii îi sunt alături, dar ceva important lipsește: marea iubire.

Gerard Piqué i-a rupt sufletul mai ales că pare indiferent la criticile ei lansate prin intermediul muzicii și și-a recunoscut relația cu Clara Chia oficial, pe Instagram.

După ce Gerard Piqué și-a recunoscut relația cu Clara Chia Martí pe Instagram, Shakira, în vârstă de 46 de ani, a făcut câteva afirmații nimicitoare despre tânăra de doar 23 de ani care i-a luat locul și care culmea, seamănă izbitor cu Shakira în tinerețe.

Iată ce a declarat artista recent canalului mexican Canal Estrellas: ”Există un loc rezervat în iad pentru femeile care nu sprijină alte femei.”, a punctat Shakira în timp ce vorbea despre relația sa eșuată.

Foto: Profimedia, captură Youtube



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg