Shakira, surprinsă la New York în timp ce plângea în hohote. Artista vizitează SUA alături de fiii săi

15 martie, 2023
Shakira Profimedia (3) jpg

Dacă în public este definiția relaxării și a bucuriei, Shakira ascunde în suflet rana trădării, pe care încă nu a depășit-o.

Suferința pe care i-a produs-o anul trecut Gerard Piqué nu poate trece cu una, cu două. Artista a fost surprinsă de paparazii în timp ce a izbucnit în lacrimi, într-un magazin din New York.

Shakira plangand jpg

Secvențele sunt șocante cu Shakira, care efectiv nu-și poate stăpâni plânsul. Diva a mers cu cei doi fii pe care îi are cu Gerard Piqué la magazinul M&M, în Times Square. Vedeta a purtat șapcă, părul prins în coadă și o bluză cu mâneci lungi.

Era extrem de gânditoare în magazin și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea cu o femeie necunoscută. Apoi a încercat să-și ascunsă chipul trist sub șapcă.

Cântăreața a petrecut câteva zile în oraș, unde a cântat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” spre deliciul publicului. Shakira a luat invitația la New York ca pe o vacanță și i-a avut alături pe cei doi copii, alături de care a încercat să viziteze cât mai multe locuri și să admire câteva dintre obiectivele orașului.

În public este veselă și tonică, cum o știm de fiecare dată. Melodia sa de denigrare a lui Gerard Piqué face furori în topuri, fanii îi sunt alături, dar ceva important lipsește: marea iubire.

Gerard Piqué i-a rupt sufletul mai ales că pare indiferent la criticile ei lansate prin intermediul muzicii și și-a recunoscut relația cu Clara Chia oficial, pe Instagram.

După ce Gerard Piqué și-a recunoscut relația cu Clara Chia Martí pe Instagram, Shakira, în vârstă de 46 de ani, a făcut câteva afirmații nimicitoare despre tânăra de doar 23 de ani care i-a luat locul și care culmea, seamănă izbitor cu Shakira în tinerețe.

Iată ce a declarat artista recent canalului mexican Canal Estrellas: ”Există un loc rezervat în iad pentru femeile care nu sprijină alte femei.”, a punctat Shakira în timp ce vorbea despre relația sa eșuată.

Foto: Profimedia, captură YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg