Shannen Doherty a murit la 53 de ani: Brenda din Beverly Hills, 90210 a dus o luptă crâncenă cu cancerul

14 iulie, 2024

Îndrăgita actriță Shannen Doherty a murit la vârsta de doar 53 de ani, după ce a dus o luptă publică cu cancerul, timp de nouă ani.

shannen doherty foto profimedia 9 jpeg

Moartea tragică a vedetei care a interpretat-o pe Brenda în serialul pentru adolescenți Beverly Hills, 90210 a survenit la aproximativ o lună după ce chiar ea a mărturisit că anul trecut a fost „foarte greu” pentru ea și că zilele îi sunt numărate.

Astăzi, 14 iulie, purtătoarea de cuvânt a vedetei a confirmat decesul acesteia.

„Cu inimă grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul, după mulți ani de luptă împotriva bolii. Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, Shannen a fost înconjurată în ultimele ei clipe de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment, pentru a o putea jeli în pace”, a declarat purtătoarea de cuvânt a vedetei pentru revista People.

Doherty, care a interpretat-o ​​pe Brenda Walsh în serialul de succes din anii 1990, a fost diagnosticată cu cancer de sân încă din anul 2015, boală care a intrat, apoi, în remisie, doi ani mai târziu, în 2017.

Shannen Doherty jpeg

În 2020, însă, actrița a dezvăluit că boala i-a revenit după ce a intrat inițial în remisie. Anul trecut, aceasta a anunțat că cancerul ei s-a răspândit la creier și la oase, ajungând în stadiul patru, Doherty dezvăluind cu durere în suflet că nu „vrea să moară”.

Shannen Doherty și-a documentat experiențele din lunga sa luptă cu cancerul, care s-a întins pe nouă ani, în podcastul său, „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”. Cel mai recent episod al acestuia a fost difuzat pe 8 iulie.

shannen doherty profimedia jpg

Shannen Doherty este al doilea mare star din distribuția serialului de succes Beverly Hills, 90210 care moare înainte de vreme, după colegul ei, Luke Perry (Dylan), stins în anul 2019, în urma unui infarct.

Foto: profimedia, getty images



Recente pe Ok! Magazine

Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg