Sharna Burgess l-a făcut din nou tată pe Brian Austin Green. Fericitul cuplu a anunțat și numele copilului

4 iulie, 2022
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg

Brian Austin Green împărtășește lumii întregi o veste care îl face atât de bucuros. S-a născut primul băiețel pe care îl are cu Sharna Burgess.

Fericitul cuplu a detaliat vestea cea mare. Zane Walker Green s-a născut pe 28 iunie și și-a făcut desigur debutul pe rețelele sociale ale părinților săi cu o imagine emoționantă a mânuței sale.

Brian Austin a notat: ” Zane Walker Green s-a născut pe 28 iunie, la 12:12.” Și a completat cu două inimioare. Sharna a urcat aceeași poză pe contul său și a scris: ”Oficial inima mea va aparține altcuiva pentru totdeauna.”

Brian Austin Green și Sharna Burgess (2) jpg

Green mai are patru fii cu fosta sa soție, excentrica Megan Fox, și un băiat cu fosta iubită Vanessa Marcil, alături de care a jucat în 90210.

6 megan fox si brian austin green jpg jpeg

Acesta este primul copil pe care îl are cu actuala sa iubită. Brian Austin Green a dezvăluit recent People că toți copiii săi sunt entuziasmați de vestea că se mărește familia.

Femeia alături de care Brian a concurat în show-ul "Dancing With the Stars" a reușit să-l facă din nou tătic pe actor și să se îndrăgostească iremediabil de ea.

Starul a dat vestea că va avea un copil la aproape o lună după ce fosta sa nevastă, actriţa Megan Fox, şi-a anunţat logodna cu artistul Machine Gun Kelly. Cei doi au divorţat în mai 2020, după 10 ani de căsnicie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg