Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a mers la Roma după mama sa

30 iunie, 2022
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg

După ce Angelina Jolie a fost surprinsă la cumpărături cu Zahara, una dintre fiicele sale, și Shiloh Jolie-Pitt și-a dorit să ajungă la Roma.

Așadar, fiica de 16 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt și-a luat o mică vacanță și a zburat înspre romanticul oraș italian, unde mama sa filmează de zor.

Adolescenta a fost surprinsă în timp ce ieșea din hotelul în care s-a cazat mama sa, pentru a se întâlni cu o prietenă. Cele două s-au plimbat și au mers la cumpărături. Nu și-au dat măștile de protecție jos de pe figură, spre deosebire de Angelina, care a fost surprinsă la shopping foarte relaxată și fără nicio mască de protecție.

În orașele turistice aglomerate, chiar dacă masca nu mai e obligatorie, rămâne la nivel de recomandare, desigur în context COVID-19.

Shiloh s-a îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți din denim, pantofi sport, tricou alb, hanorac negru cu glugă și părul prins în coc.

Cele două fete au avut multe subiecte de dezbătut, căci s-au conversat intens.

Shiloh s-a născut în Swakopmund, Namibia, și are dublă cetățenie. Angelina a vorbit în 2010 despre fiica sa naturală, pe care o are cu Brad Pitt, în cadrul unui interviu Vanity Fair. Actrița a mărturisit că fata este incredibil de amuzantă, ”una dintre cele mai plăcute și jucăușe persoane pe care o poți întâlni”.

Angelina și Shiloh Jolie Pitt (2) jpg

De asemenea, mama sa a caracterizat-o și expresivă, lucru care o va ajuta dacă va călca pe urmele celebrilor săi părinți.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg