Şi-a îmbrăcat maşina în... catifea! Cine şi-a permis o asemenea extravaganţă

29 septembrie, 2015
khloe jpeg

Şi se mai spune că n-ai ce face cu banii! Iată că recent, un superb Range Rover a trecut printr-o schimbare radicală de look: a fost cu totul îmbrăcat cu catifea neagră! Responsabili de această schimbare inoportună pe vreme nefavorabilă şi de nişte cheltuieli enorme pe nimic sunt cei de la West Coast Customs, care s-au gândit să-i transforme maşina lui Khloe Kardashian într-un accesoriu pretenţios.

image

“O bestie! Selfmaderyan mi-a spus să am încredere în el şi nu m-a dezamăgit. Mulţumesc, West Coast Customs pentru că mi-aţi personalizat maşina. Da, mi-a îmbrăcat camionul în catifea şi îl ador! Simt că maşina mea poartă un costum sport Sean John”, a confirmat starleta de 31 de ani pe Instagram, împreună cu poza cu pricina. Un fel de pimp my ride de plictiseală, spunem noi, la care Khloe s-a gândit cam puţin. Internauţii au sărit imediat cu întrebări destul de… logice!

image

“Şi se ce întâmplă când se udă?”, „Cum o cureţi? Dacă îşi fac păsările nevoile pe ea? Merge pe ploaie? Ce se întâmplă când mergi prin noroi? Poţi să o cureţi? Când nu ştii ce să faci cu banii şi pur şi simplu îi arunci!” – sunt două reacţii foarte plauzibile şi al naibii de întemeiate pentru o asemenea risipă. Clasic Kardashian, căci Khloe nu e singura care şi-a tunat maşina. Şi Kylie Jenner şi-a transformat Ferrari-ul alb, cadou de ziua ei de la Tyga, în nuanţă gri, iar Mercedesul ei roşu şi l-a făcut verde.Recente pe Ok! Magazine

Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg