Și-a pierdut pantoful înainte de defilare! Iată cum s-a descurcat Gigi Hadid la respectiva prezentare de modă

Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui model în timp ce defilează este să cadă. Al doilea lucru, la fel de penibil și de îngrozitor, este să i se ”destrame” ținuta și să rămână dezbrăcată în fața tuturor. Ei bine, lui Gigi i s-a întâmplat ceva asemănător în timpul defilării pentru Anna Sui în cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Fără un pantof

N-a fost acceptată în echipa ”Îngerașilor” Victoria`s Secret, de anul acesta, însă a fost cerută de mulți designeri pentru a defila în creațiile lor în cadrul Săptămânei Modei de la New York. Luni, de exemplu, Gigi a îmbrăcat o ținută semnată de Anna Sui pentru a defila în cadrul prezentării noii colecții a acestui designer. Din păcate pentru ea, nu a mers totul ca la carte și s-a trezit în fața unei situații imposibile.

Gigi Hadid a fost nevoită să defileze fără un pantof, după ce l-a rătăcit cu câteva secunde înainte de a intra pe podium. Culmea e că momentul defilării a stârnit reacții admirative, căci Gigi a reușit să manevreze situația ca o profesionistă, dând impresia că totul e sub control. Cu pieptul în față, privirea ridicată și un mers de supermodel, Gigi a fost răsplătită cu ropote de aplauze pentru curajul și grația în fața acestei situații neprevăzute.

În ajutor i-a sărit surioara Bella Hadid, care defila, de asemenea, pentru Anna Sui. Cele două surori au încheiat prezentarea ținându-se de mână și demonstrând că sunt potrivite pentru această profesie.

foto: getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA