Și Casa Albă s-a pregătit pentru Halloween! Cum a apărut Jill Biden pictată pe față

31 octombrie, 2023

Cuplul prezidențial american a intrat în atmosfera de sărbătoare și le-a făcut pe plac celor mai mici vizitatori ai lor.

Vrăjitoarele și vârcolacii au luat cu asalt Casa Albă. FOTO: Profimedia
Vrăjitoarele și vârcolacii au luat cu asalt Casa Albă. FOTO: Profimedia

Joe Biden și Jill Biden au organizat petrecerea de Trick-or-Treat, un eveniment de Halloween în cadrul căruia elevii din școlile publice locale și copiii militarilor au fost primiți la colindat la Casa Albă. Pentru această ocazie, coloanele și peluza sudică au fost decorate cu vrăjitoare, lilieci, ciori, schelete și dovleci sculptați, iar invitații lor păreau să facă parte dintr-o paradă de dinozauri, schelete, vrăjitoare și super-eroi care făceau "trick-or-treat".

Cei doi prezidențiabili au încercat să pară mai puțin oficiali, având în vedere că erau gazde pentru cei mici, așa că Joe Biden și-a accesorizat costumul cu o șapcă de baseball, în timp ce Jill Biden a ales să poarte o rochie gri, cu blăniță pe manșete, cordeluță cu urechi, pantofi sport și... un machiaj ca de pisică, cu nas și mustăți pictate.

Jill Biden s-a costumat în pisică de Halloween. FOTO: Profimedia
Jill Biden s-a costumat în pisică de Halloween. FOTO: Profimedia

Se pare că Willow, pisica prezidențială, i-ar fi servit drept model Primei Doamne a Americii, atât felina, cât și câinele familiei prezidențiale găsindu-și reprezentările din traforaj pictat la balconul Casei Albe, chiar dacă ciobănescul Commander a fost „destituit din funcție” și trimis în altă parte, după ce a mușcat mai mulți angajați.

Cert e că invitații l-au surprins pe președintele Joe Biden în timp ce șoptea ceva la urechea unui băiețel, apoi împărțind pachete cu bomboane, iar pe Jill Biden ținând sub braț o carte de povești terifiante, din care le-a citit ulterior copiilor într-un corner frumos decorat.

De altfel, în calitate de profesoară, Prima Doamnă a Americii folosește orice ocazie pentru a promova lectura, acum având în program un "Hallo-READ!", Casa Albă fiind decorată și cu personaje literare celebre, precum Dorothy din „Vrăjitorul din Oz” - cu papucii de rubin gigantici ai lui Dorothy plasați într-o parte a porticului Casei Albe.

FOTO: Casa Albă, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg