Și Jill Biden are fixațiile sale vestimentare. Ce a purtat Prima Doamnă a Americii de 4 iulie

5 iulie, 2022

Medic de profesie, soția președintelui american are niște piese vestimentare clasice, elegante, dar repetitive, în diverse contexte.

Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg

Are un tonus și o vivacitate pe care puține femei de vârsta sa le mai au. Jill Biden, ajunsă acum la vârsta de 71 de ani, încă își permite să poarte rochii strâmte, pantofi stiletto și chiar decolteu, după cum am văzut în ultimele sale ținute - grație și unei siluete care se păstrează cu ajutorul unui stil de viață sănătos.

Totuși, Jill Biden nu simte nevoia să-și arate mereu forma fizică de invidiat și nu adoptă doar ținute pe talie, ci și mai largi.

Totodată, am descoperit niște constante ale garderobei sale: pantalonii și rochiile florale. Și nici nu se ferește să-și recicleze ținutele, chiar dacă evenimentele la care le poartă sunt doar la câteva zile distanță unul de altul.

Așa se face că, pentru aniversarea Americii de 4 iulie, Prima Doamnă a "reciclat" o rochie Oscar de la Renta, pe care a purtat-o pe 29 iunie la Madrid, cu ocazia unei acțiuni inițiate de Regina Letizia a Spaniei în Segovia.

Totodată rochia etui, până după genunchi, cu imprimeu floral face parte dintr-o întreagă colecție de alte rochii cu imprimeu floral. Chiar și rochia purtată în timpul vizitei oficiale de la București, la întâlnirea cu Carmen Iohannis din 7 mai, tot o creaţie Oscar de la Renta, a mai îmbrăcat-o în cadrul unui alt eveniment, din 26 martie.

Oricum, stilul doamnei Biden este unul foarte bine definit, de un clasic evergreen, cu deux-pieces-uri cu fustă (Schiaperelli) sau pantaloni și rochii drepte, în cloș sau cu clini (Oscar de la Renta, Tom Ford, Brandon Maxwell, Monique Lhuillier, L'Agence), care respectă eticheta diplomatică.

FOTO: Profimedia, Casa AlbăRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Depp și avocata lui
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg