Și Jill Biden are fixațiile sale vestimentare. Ce a purtat Prima Doamnă a Americii de 4 iulie

5 iulie, 2022

Medic de profesie, soția președintelui american are niște piese vestimentare clasice, elegante, dar repetitive, în diverse contexte.

Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg

Are un tonus și o vivacitate pe care puține femei de vârsta sa le mai au. Jill Biden, ajunsă acum la vârsta de 71 de ani, încă își permite să poarte rochii strâmte, pantofi stiletto și chiar decolteu, după cum am văzut în ultimele sale ținute - grație și unei siluete care se păstrează cu ajutorul unui stil de viață sănătos.

Totuși, Jill Biden nu simte nevoia să-și arate mereu forma fizică de invidiat și nu adoptă doar ținute pe talie, ci și mai largi.

Totodată, am descoperit niște constante ale garderobei sale: pantalonii și rochiile florale. Și nici nu se ferește să-și recicleze ținutele, chiar dacă evenimentele la care le poartă sunt doar la câteva zile distanță unul de altul.

Așa se face că, pentru aniversarea Americii de 4 iulie, Prima Doamnă a "reciclat" o rochie Oscar de la Renta, pe care a purtat-o pe 29 iunie la Madrid, cu ocazia unei acțiuni inițiate de Regina Letizia a Spaniei în Segovia.

Totodată rochia etui, până după genunchi, cu imprimeu floral face parte dintr-o întreagă colecție de alte rochii cu imprimeu floral. Chiar și rochia purtată în timpul vizitei oficiale de la București, la întâlnirea cu Carmen Iohannis din 7 mai, tot o creaţie Oscar de la Renta, a mai îmbrăcat-o în cadrul unui alt eveniment, din 26 martie.

Oricum, stilul doamnei Biden este unul foarte bine definit, de un clasic evergreen, cu deux-pieces-uri cu fustă (Schiaperelli) sau pantaloni și rochii drepte, în cloș sau cu clini (Oscar de la Renta, Tom Ford, Brandon Maxwell, Monique Lhuillier, L'Agence), care respectă eticheta diplomatică.

FOTO: Profimedia, Casa Albă



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG