Și Jill Biden are fixațiile sale vestimentare. Ce a purtat Prima Doamnă a Americii de 4 iulie

5 iulie, 2022

Medic de profesie, soția președintelui american are niște piese vestimentare clasice, elegante, dar repetitive, în diverse contexte.

Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg

Are un tonus și o vivacitate pe care puține femei de vârsta sa le mai au. Jill Biden, ajunsă acum la vârsta de 71 de ani, încă își permite să poarte rochii strâmte, pantofi stiletto și chiar decolteu, după cum am văzut în ultimele sale ținute - grație și unei siluete care se păstrează cu ajutorul unui stil de viață sănătos.

Totuși, Jill Biden nu simte nevoia să-și arate mereu forma fizică de invidiat și nu adoptă doar ținute pe talie, ci și mai largi.

Totodată, am descoperit niște constante ale garderobei sale: pantalonii și rochiile florale. Și nici nu se ferește să-și recicleze ținutele, chiar dacă evenimentele la care le poartă sunt doar la câteva zile distanță unul de altul.

Așa se face că, pentru aniversarea Americii de 4 iulie, Prima Doamnă a "reciclat" o rochie Oscar de la Renta, pe care a purtat-o pe 29 iunie la Madrid, cu ocazia unei acțiuni inițiate de Regina Letizia a Spaniei în Segovia.

Totodată rochia etui, până după genunchi, cu imprimeu floral face parte dintr-o întreagă colecție de alte rochii cu imprimeu floral. Chiar și rochia purtată în timpul vizitei oficiale de la București, la întâlnirea cu Carmen Iohannis din 7 mai, tot o creaţie Oscar de la Renta, a mai îmbrăcat-o în cadrul unui alt eveniment, din 26 martie.

Oricum, stilul doamnei Biden este unul foarte bine definit, de un clasic evergreen, cu deux-pieces-uri cu fustă (Schiaperelli) sau pantaloni și rochii drepte, în cloș sau cu clini (Oscar de la Renta, Tom Ford, Brandon Maxwell, Monique Lhuillier, L'Agence), care respectă eticheta diplomatică.

FOTO: Profimedia, Casa AlbăRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg