Și tu poți avea un zâmbet ca la Hollywood!

Atunci când apar pe covorul roșu starurile hollywoodiene apelează la diverse trucuri pentru ca apariția lor să fie memorabilă. Pe lângă ținute semnate de creatori faimoși ori un make-up de efect, vedetele noastre favorite scot la înaintare cea mai eficientă, dar și cea mai accesibilă armă: zâmbetul!

Ei bine, acum poți avea și tu un zâmbet perfect! Nu e nevoie decât de un ruj puternic, care rezistă pe buze un timp îndelungat, care nu pătează și care nu se șterge în timpul muncii ori al distracție. Nu Skin Powerlips Fluid este cel mai potrivit în acest caz, oferind buzelor tale îngrijirea și atenția de care au nevoie.

Rujuri Nu Skin Powerlips Fluid

Care e secretul acestor rujuri? Au o consistență ușoară, mătăsoasă, lăsând buzele să respire, dar, în același timp, rezistă la transfer și nu se acumulează ori strânge în linii inestetice. Aceste produse conțin caolin, o bază de argilă naturală despre care se știe că susține culoarea bogată, de lungă durată, dar și vitamina E, pentru elasticitate, ceară de albine ori ulei de avocado.

Pastă de dinți cu fluor AP-24

Iar dacă e să vorbim de un zâmbet cu adevărat perfect, din ”arsenalul” tău n-ar trebui să lipsească pasta de dinți cu fluor împotriva plăcii bacteriene ori cea pentru albirea dinților. AP-24 oral Care System este o linie avansată științific și revoluționară de produse de îngrijire orală care ajută la protecția împotriva plăcii bacteriene și reduce formarea acesteia. În plus, produsul lasă o senzație de prospețime care durează și ajută la desprinderea și îndepărtarea impurităților.

Care sunt ingredientele cheie ale acestui produs? AP-24, un agent dimeticon brevetat care luptă împotriva plăcii bacteriene și surfactanți care se pot înfășura strâns în jurul dinților pentru a lăsa gura cu un sentimente proaspăt pe timp mai îndelungat. Dar și dicalcium phosphate, un abraziv ușor care îndepărtează cu delicatețe impuritățile, și sodium monofluorophosphate, care ajută la protecția împotriva plăcii bacteriene.

Tu ești pregătită pentru un zâmbet ca la Hollywood?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA