Şi tu poţi fi prezent pe covorul roşu al Oscarurilor. Vezi cum!

26 februarie, 2016
Oscars 2015   RED CARPET jpeg

După Globurile de Aur, Premiile Screen Actors Guild şi Premiile Grammy, sezonul premiilor continuă la E! cu cel mai aşteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film!

GIULIANA RANCIC, vedetă E!

În seara zilei de duminică, 28 februarie, de la ora 00:30, vom putea urmări emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016. Este cea mai strălucitoare seară din calendarul industriei cinematografice: cele mai importante personalităţi de la Hollywood participă la a 88-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film. Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei şi o adevărată galaxie de staruri va fi prezentă la Teatrul Dolby din Hollywood. Aşadar, pregătiţi popcornul şi urmăriţi E!, pentru a-i vedea pe prezentatori urându-le bun venit vedetelor pe covorul roşu. Va fi o seară extraordinară!

Emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016 se va difuza, în reluare, luni, 29 februarie, de la orele 11:00 şi 18:00, numai la E!

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski şi restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc în ediţia specială a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzată miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al ţinutelor alese de vedete în cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.

Echipa Fashion Police