Şi tu poţi sta în casa Rihannei! Câţi bani cere pe lună artista pentru închirierea locuinţei de vacanţă din The Hamptons, New York

18 iulie, 2020
10 casa rihannei 2 jpg jpeg

Aţi visat vreodată să locuiţi în casa vreunei celebrităţi cunoscute la nivel internaţional? Una pe care o ştie întreaga Planetă, de la cel mai mic membru al unei familii, până la cel mai mare? Acum e posibil, Rihanna dă spre închiriere una dintre casele sale de vacanţă. 

Este vorba despre superba sa locuinţă din The Hamptons, New York. Cântăreaţa a luat decizia de a-şi închiria imobilul. Este pregătită să primească oricând chiriaşi, dar nu vă gândiţi că ea va fi cea care îi va pofti în casă, artista a luat legătura cu o agenţie care se ocupă deja de toate formalităţile, dar şi de a găsi persoanele potrivite. Cu siguranţă chiriaşii vor fi persoane cu dare de mână, căci Rihanna cere o sumă impresionantă de bani pe lună pentru a-şi închiria casa. 

7 rihanna isi inchiriaza casa 2 jpg jpeg

Au stabilit preţul! Chriaşii, pe lună, dacă vor să stea în casa ei, trebuie să îi ofere Rihannei 415.000 de dolari. Da, ai auzit bine! Este vorba despre jumătate de milion de dolari! Ce pune la dispoziţie ea?

6 rihanna isi inchiriaza casa 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 rihanna isi inchiriaza casa 8 jpg jpeg
2 rihanna isi inchiriaza casa 7 jpg jpeg
3 rihanna isi inchiriaza casa 6 jpg jpeg
4 rihanna isi inchiriaza casa 5 jpg jpeg
5 rihanna isi inchiriaza casa 4 jpg jpeg
6 rihanna isi inchiriaza casa 3 jpg jpeg
7 rihanna isi inchiriaza casa 2 jpg jpeg
8 rihanna isi inchiriaza casa 1 jpg jpeg
9 casa rihannei din new york jpg jpeg

Este bine de ştiut că această locuinţă are tot confortul, poate mai mult decât ţi-ai fi dorit vreodată! Are camere mari, spaţioase, mobilier de lux, un şemineu care poate fi aprins în serile răcoroase. Tot ce ţi-ai fi putut dori vreodată! Credeţi însă că merită banii? Nu vorbim despre o destinaţie de vacanţă precum insulele greceşti sau Maldive, Bali, ci despre New York. 

4 rihanna isi inchiriaza casa 5 jpg jpeg

Este de menţionat faptul că arhitecţii şi-au arătat măiestria şi în amenajarea băilor. Sunt luminoase, au folosit materiale de foarte bună calitate, au tot confortul. Poţi profita de duşul instalat, dar şi de cadă. Gândiţi-vă că acolo s-a relaxat şi celebra Rihanna care are milioane de fani în toată lumea! 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg