Simona Halep, apariție impresionantă într-o rochie mini din catifea

Citeste tot despre:

,

Simona Halep este din ce în ce mai sexy pe zi ce trece. A  devenit tenismena numărul 1 în lume, are un nou iubit, iar imaginea sa la evenimente este vizibil îmbunătățită.

Asociaţia Presei Sportive din România a sărbătorjt miercuri, 22 noiembrie, 90 de ani de la înființarea sa, iar românca a fost și ea prezentă la gală într-o ținută în care a făcut furori. Desfășurat la Ateneul Român, evenimentul a fost unul gradios și i-a adus pe scenă pentru a-i premia pe unii dintre cei mai mari sportivi autohtoni, printre care Ion Țiriac, Gheorghe Hagi și Simona Halep.

Astfel, sportiva în vârstă de 26 de ani a fost în centrul atenției printre o mulțime de bărbați celebri, iar rochia pe care a purtat-o a fost una impresionantă care i-a scos în evidență picioarele tonifiate. Simona a ales pentru acest eveniment o superbă creație din catifea culoarea marsala, cu mâneci lungi și umeri proeminenți, o rochie mini care i-a venit perfect. La capitolul hairstyle, a ales să își îndrepte părul, iar machiajul a fost unul natural,  așa cum ne-a obișnuit. Tenismena a completat ținuta cu o pereche de pantofi negri din lac, cu tocul înalt.

Alături de Ilie Năstase pe scena de la Ateneul Român.

Este o vedetă pe plan internațional, așa că Simona trebuie să se îngrijească mai mult de imaginea sa, iar aparițiile sale pe la evenimente, în haine elegante, sunt impresionante. Nouă ne place, vouă?

Alături de mama sa, Tania Halep.

Foto: Instagram, Hepta – Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA