Simona Halep este în doliu. A pierdut una dintre cele mai iubite persoane din viața sa

22 martie, 2023
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg

Simona Halep are parte de încă o veste proastă. Tenismena este în doliu, după ce a murit bunica sa.

De câteva luni încoace, destinul o încearcă pe Simona Halep. Marea campioană a dezvăluit comunității sale online că și-a pierdut bunica, ocazie cu care a publicat un mesaj răvășitor și o imagine emoționantă.

Sportiva era apropiată de bunica Maia, a cărei moarte o deplânge pe contul său de Instagram: ex-liderul WTA a postat și o fotografie din trecut în care apare lângă bătrână. Sportiva era foarte apropiată de femeie, căreia îi purta un respect enorm.

“Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe Instastory, unde a postat o fotografie cu bunicii ei.

simina halep doliu jpg

Simona Halep se află într-una dintre cele mai negre perioade ale sale. După o căsnicie eșuată de doar 1 an și un divorț tulburător, tenismena s-a aflat într-un scandal de dopaj.

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie 2022, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa Roxadustat. Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a fost suspendată provizoriu conform articolului 7.12.1 din Programul Antidoping din Tenis (TADP) de către Agenţia Pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

''Proba a fost împărţită în două şi analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA)'', menţiona ITIA toamna trecută, precizând că prezenţa substanţei a fost confirmată la contraexpertiză. Halep, care ocupă în prezent locul 15 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open 2022, acolo unde românca a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

Simona Halep trebuia să-și prezinte argumentele în cazul de dopaj în care e implicată la finalul lunii februarie. Audierea fostului lider WTA a fost amânată, însă, pentru a doua oară pentru că experții vor să reexamineze probele.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg