Simpaticul Mircea Bravo s-a însurat. Cine este aleasa celebrului vlogger

17 iunie, 2022
mircea bravo mire6 jpg

Celebrul vlogger cu numero╚Öi fani pe Youtube ╚Öi Instagram a spus ÔÇŁDaÔÇŁ la starea civil─â,  ├«n fa╚Ťa prietenilor, rudelor ╚Öi desigur, ├«n fa╚Ťa simpaticei tanti Lenu╚Ťa, bunica din Chinteni. ├Änsu╚Öi primarul Clujului, domnul Emil Boc, i-a pronun╚Ťat pe ace╚Ötia so╚Ť ╚Öi so╚Ťie la Prim─âria din Cluj, ├«ntr-o impresionant─â ceremonie ├«n aer liber.

boc PNG

De╚Öi cei doi sunt ├«mpreun─â de trei ani, Mircea a reu╚Öit s-o ╚Ťin─â departe de aten╚Ťia public─â pe mireasa sa, ├«n ciuda faptului c─â el este cunoscut ├«n toat─â Rom├ónia.

Potrivit Spynews, Georgiana, o t├ón─âr─â din Bistri╚Ťa, l-a cunoscut pe vlogger prin intermediul unor prieteni ╚Öi este o prezen╚Ť─â c├ót se poate de discret─â, ├«n contrast puternic cu expunerea lui Mircea: proasp─âta so╚Ťie a vloggerului este profesoar─â ├«n Cluj-Napoca.

So╚Ťia vloggerului a ├«mbr─âcat o rochie de mireas─â simpl─â, cu un decolteu ad├ónc ╚Öi a purtat un voal destul de lung, asta ├«n timp ce Mircea Bravo a ├«mbr─âcat un costum clasic format din pantaloni negri, sacou albastru ╚Öi papion.

De la eveniment nu a lipsit celebra bunic─â Tanti Lenu╚Ťa, cea pe care Mircea Bravo a f─âcut-o vedet─â ╚Öi care are mult succes pe internet. Aceasta le-a fost al─âturi mirilor, cei doi iubind-o foarte mult ╚Öi consider├ónd-o ca un membru din familia lor, mai scrie sursa citat─â.

stanga
dreapta
mircea bravo mire2 jpg
mircea bravo mire jpg
mircea bravo mire7 jpg
mircea bravo mire3 jpg
mircea bravo mire1 jpg
mircea bravo mire4 jpg
mircea bravo mire5 jpg

Prezent a fost ╚Öi bunul prieten Bogdan Bob R─âdulescu, actorul care ├«l joac─â magistral pe Hauren╚Ťiu, ├«n produc╚Ťiile video realizate de Mircea Bravo.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg