Skye & Ross de la Morcheeba vor concerta în Bucureşti

14 septembrie, 2016
Skye Ross Morcheeba jpeg

Membrii trupei Morcheeba vor cânta pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în turneul de promovare a primului lor album în această formulă, Skye|Ross.

image

Skye şi Ross se întorc  la rădăcinile sound-ului care a făcut din Morcheeba un succes la finalul anilor ‘90. Noul lor albumul este, explică Ross, "ceea ce Skye şi eu facem în mod natural atunci când ni se cere să facem muzica împreună şi, totuşi, nu neapărat o continuare a ceea ce am făcut cu Morcheeba. Prin urmare, părea absolut firesc să-i dăm o nouă identitate."

Anul trecut, Skye şi-a lansat de-al patrulea album solo, “In A Low Light”, o colecţie de soul electronic, în timp ce Ross a colaborat cu Little Mountain, un trio din care face parte şi soţia sa, Amanda Zamolo.

În 2015, el i-a trimis lui Skye partitura pentru ceea ce va deveni piesa "Clear My Mind" de pe ”Skye|Ross”. Pentru un timp, au cochetat cu ideea de a lansa un album unplugged, dar şi-au dat seama rapid că ar fi posibil să se scrie ceva mai ambiţios.

"Pur şi simplu, am respins tehnicile de înregistrare moderne, tehnici cu care poţi edita literalmente totul", a spus Ross. "Nu faci decât să pierzi complet emoţia".

Singurii muzicieni care joacă roluri importante pe noul album sunt Steve, soţul lui Skye (bas), fiul de 19 ani al lui Skye, Jaega (tobe ), soţia lui Ross, Amanda (backing vocals) şi Richard Milner (clape), care a fost alături de Morcheeba în ultimii cinci ani. “Mai rămâne doar ca unul dintre noi să-l adopte pe Richard şi toţi cei din trupă ar fi înrudiţi”, a glumit Skye.

Hiturile Morcheeba vor răsuna pe scena Sălii Palatului alături de noile piese ale duo-ului, într-un show organizat de Events.

Biletele pentru concert sunt disponibile la preţul unic de 135 de lei pentru toate sectoarele, până pe 30 septembrie. În perioada 1 - 31 octombrie, biletele vor fi disponibile la preţul unic de 155 de lei, pentru toate sectoarele, iar de pe 1 noiembrie până în ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate la preţul unic de 175 de lei pentru toate sectoarele.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}