Slăbește cu dieta lui Oprah Winfrey

Citeste tot despre:

, , ,

La cei 62 de ani ai săi, cea mai cunoscută realizatoare de televiziune se mândrește cu silueta sa, după ani de luptă cu kilogramele în plus.

Oprah
A slăbit 41 kg în 11 luni.

Oprah Winfrey a impresionat lumea întreagă cu faptul că a reuşit să slăbească 41 de kilograme în numai 11 luni, respectând zece paşi simpli.

Pasul 1 – trebuie să faci sport de dimineaţă, pentru a provoca arderea suplimentară de calorii. Sportul de dimineaţă reduce şi stresul de peste zi şi vă ajută să treceţi mai uşor peste crizele de foame.

Pasul 2 – secretul dietei vedetei este mersul pe jos, căci sporeşte arderea numărului de calorii şi a grăsimilor. În plus, mersul pe jos întăreşte şi musculatura spatelui, a pieptului şi a picioarelor.

Pasul 3 – consumul mărit de oxigen în timpul mersului sporeşte numărul caloriilor arse. Antrenamentul optim se situează între 70-80% din frecvenţa cardiacă maximă.

Pasul 4 – monitorizaţi evoluţia şi obiectivele stabilite, precum durata de slăbire. Alcătuiţi un jurnal în care să treceţi numărul kilogramelor pe care le-aţi pierdut, frecvenţa în care slăbiţi etc.

Pasul 5 – nu consumaţi alcool, căci acesta încetineşte metabolismul şi îngraşă.

Pasul 6 – eliminaţi grăsimile din alimentaţie. Mâncaţi cereale, orez, paste făinoase, legume şi fructe, lapte, carne albă, peşte şi brânzeturi cu maximum 30% grăsime.

Pasul 7 – nu mâncaţi nimic cu trei ore înainte de culcare

Pasul 8 – aveţi grijă să vă stabiliţi cinci mese pe zi, din care trei importante şi două auxiliare.

Pasul 9 – rolul meselor intermediare este de a împiedica instalarea foamei de lup.

Pasul 10 – consumaţi 6-7 pahare cu apă pe zi.

Oprah Winfrez

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA