Smiley a semnat un nou contract cu o televiziune. Unde poate fi văzut: „O să fie interesant”

30 mai, 2022
smiley8 jpg

Smiley revine la Vocea României din toamnă. Artistul a făcut anunțul.

Vocea României se întoarce la PRO TV! Scena care vibrează pe cele mai diverse tonuri muzicale este gata să găzduiască noi concurenți.

Primul antrenor a fost anunțat  în marea finală Românii au talent! Este vorba despre Smiley Solistul a scris istorie în show-ul Vocea României și a debutat cu o victorie în primul sezon, atunci când i-a fost mentor lui Ștefan Stan. Cu experiența sa, artistul continuă să descopere cele mai bune voci și toamna aceasta! „De o perioadă tot primesc o întrebare  la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!”, a declarat Smiley.

Suspansul este la cote maxime, toată lumea se întreabă care vor fi ceilați antrenori care își vor pune amprenta la Vocea României însă, nu mai este mult și îndrăgiții artiști care vor ocupa scaunele, în sezonul 10, vor fi dezvăluiți.

Pavel Bartoșeste pregătit să spună, din nou: „Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! „În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!”, a spus Pavel.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg