Smiley, accident cu maşina Poliţiei

23 aprilie, 2021
1 sam2 jpg jpeg

Smiley a făcut o cursă nebună prin Bucureştiul pustiu pe timp de noapte, viteză maximă, scârţâit de roţi, urmăriri periculoase, adrenalină şi nenumaraţi cai putere, iar aventura a culminat cu o explozie de proporţii între maşina sălbatică a artistului şi maşina de Poliţie.

Totul se regăseşte în videoclipul noii piese a lui Smiley, ”Noi doi şi noaptea”, cu un videoclip ca o evadare de lume şi de constrângeri, ca un strigăt de libertate şi de dor, semnat de regizorul Cătălin Bugean şi de DOP-ul Dănuţ Pădure, care provoacă imaginaţia şi dorinţele ascunse ale oamenilor: ”Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineaţa de la 7 până noaptea târziu şi m-am simţit la unele faze de parcă aş fi jucat în ”Fast and furious”, mărturiseşte artistul.

Cursa prin Bucureşti pe timp de noapte şi cu declaraţii pe propire răspundere la purtător a făcut Smiley şi la avanpremiera piesei sale, pe care a decis să o facă în stradă, cu dedicaţie pentru cei mai apropiaţi fani ai săi. În timpul unui live pe facebook de joi seara, a luat decizia de a merge la cei care îşi doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa ”Noi doi şi noaptea”. Le-a luat adresele şi cu piciorul pe acceleraţie şi masca pe nas a mers la câtiva dintre ei, le-a pus piesa şi a simţit puţin din emoţia reîntâlnirii cu oamenii de care îi e teribil de dor. La balcoane, la geamul apartamentului, în faţa blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu el şi de o lansare personală şi individuală a noii sale piese. ”Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Aşa că am hotărât sa merg eu la câţiva dintre cei pe care de obicei îi vedeam pe primele rânduri la concertele mele şi să le dăruiesc un moment de surpriză şi bucurie, să ştie cât sunt de importanţi pentru mine şi cât îmi e de dor de ei şi de energia lor. Am colindat Bucurestiul cu ”Noi doi şi noaptea” în boxele de la maşină şi a fost super fun, am primit o grămadă de reacţii cool pentru care le mulţumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa şi sper să o aşeze ”, a povestit plin deJcurând în playlisturile lor de party entuziasm Smiley.

Smiley lansează astăzi ”Noi doi şi noaptea”, o noua piesă de pe albumul său în curs de dezvăluire, o invitaţie la distracţie şi un strigăt de dor de prieteni, de petreceri şi de nopţi albe pline de dans şi de veselie. ”E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forţare a optimismului şi a seninului în vieţile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun şi ne ajută să ne amintim că viaţa e frumoasă şi ne poate oferi super senzaţii în fiecare zi.”, spune artistul Smiley care promite să continuie seria lansărilor de piese de party care nu trebuie să lipsească din niciun playlist de dans.

Cu muzica şi versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu, ”Noi doi şi noaptea” creează prin sound, inspiraţie şi mood o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor 80 de care artistul este îndrăgostit: ”Eu consider că muzica anilor 80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci şi am vrut să umplu urechile şi sufletele celor care mă ascultă cu energia şi soud-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică şi distracţie.”.

Chiar dacă pentru Smiley nopţile albe nu mai sunt date de petreceri şi întâlniri lungi cu prietenii, ci de noua sa viaţă în 3, piesa ”Noi doi şi noaptea îl ajută să reintre în atmosfera nebună şi plină de aventuri ale vieţii în 2: ”Recunosc că atunci când am scris piesa, chiar eram doar ”noi doi şi noaptea”, iar acum, la lansare suntem ”noi trei şi noaptea”, însă este fantastic ce stare de bine poate crea piesa, ce dor de aventuri şi de evadări generează. Abia aştept să facem o petrecere mare la care să dansăm până dimineaţa pe ea.”, îi invită la dans Smiley pe toţi cei cu chef de viaţă şi de party.Recente pe Ok! Magazine

arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg