Smiley, la primul videoclip "fără zâmbet"

11 aprilie, 2017
Smiley jpeg

Pe 10 aprilie, în anul 10 din carieră sa solo, Smiley a lansat cea de-a două piesă nouă cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care şi-a propus să le facă în cadrul proiectului aniversar #Smiley10. “De unde vii la ora asta?”, noul single al artistului, produs de HaHaHa Productions, alături de Cât Music, aduce şi primul videoclip în care Smiley nu zâmbeşte deloc.

După piesa-manifest “Flori de plastic”, primul videoclip din carieră sub formă unui scurtmetraj de animaţie, “De unde vii la ora asta?” este prin versuri şi imagini o fugă între realitate şi imaginaţie pentru regăsirea iubirii în relaţie, în paşi de frământare, aşteptare, suspiciune şi reproş.

Regizat de Iura Luncaşu, videoclipul piesei “De unde vii la ora asta?” s-a filmat într-o zi şi o noapte pe Domeniul Manasia, în Centrul Vechi din Bucureşti şi pe acoperişul uneia dintre cele mai înalte clădiri din oraş.

“De unde vii la ora asta? - refrenul acesta se aude pe diverse tonalităţi în multe case şi relaţii, iar fugă unuia după celălalt, deşi fizic ei se află unul lângă celălalt, este confuză şi dureroasă.”, spune Smiley despre piesă #2din10 pe care o dăruieşte publicului sau în anul de sărbătoare cu numărul 10 prin proiectul #Smiley10.

"Este prima mea colaborare cu Smiley. Sunt încântat atunci când cunosc oameni care creează din pasiune. Am avut aceeaşi senzaţie şi la filmare, a fost o energie bună, extrem de productivă. Mi-am dorit să fac un clip cu o poveste aparte, un clip mai puţin descriptiv. Sunt adeptul poveştilor şi în videoclipuri, îmi place să creez situaţii neaşteptate şi să surprind publicul. Că-n viaţă, aparenţele trebuie decodificate, această este şi esenţă poveştii din videoclip. Aparent, el este cel care trăieşte o drama, aşteptând-o pe ea până târziu în noapte. Am găsit însă, acest twist care este relevat la sfârşitul clipului, când realizezi că, de fapt, el, cel care agonizează, este aşteptat acasă de către iubita, iar totul s-a derulat în imaginaţia lui. De multe ori, când iubeşti şi din dorinţa de a conservă o relaţie, poţi avea o mie de trăiri sau de stări”, explică Iura Luncaşu, regizorul videoclipului “De unde vii la ora asta”.

În cadrul proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile, marea petrecere va fi pe 1 iunie, când Smiley va susţine la Arenele Române, un concert aniversar. Bilete pentru cei care vor să-i fie alături de ziua lui se mai găsesc încă, iar 15 aprilie va fi ultima zi de earlybird.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg