Smiley: "Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoştinţă bolnavă de covid. Niciodată"

23 iulie, 2020
1 smiley despre coronavirus 1 jpg jpeg

Smiley a reacţionat după ce a fost acuzat în mediul online de unii urmăritori că a fost plătit pentru a spune că are cunoştinţe infectate cu coronavirus. Artistul e revoltat: "Cum te-ai simţi să urezi sănătate şi să fii înjurat înapoi?".

După interviul oferit de Andreea Esca care povestea că a fost infectată cu coronavirus, Smiley le-a transmis un mesaj fanilor săi pe Facebook în care îi îndemna să poarte mască, să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur. El o cunoaşte pe prezentatoarea de la Pro TV, ştie prin ce a trecut ea, dar acesta mai are şi alte cunoştinţe infectate cu coronavirus: "Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în ştiinţă sau în Dumnezeu. Poate putem, totuşi, prin declaraţia Andreei Esca, să învăţăm să avem mai multă grijă de noi şi să ne ferim de boală, doar atât... O cunosc şi ştiu prin ce a trecut. Din păcate nu e singură mea cunoştinţă personală care a avut Covid. Boală asta există şi se răspândeşte foarte uşor. Va rog să aveţi grijă de voi cu responsabilitatea celor care ştiţi că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aş vrea să va mai rog să nu mă puneţi la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grijă faţă de noi, cele care instigă la ura, cele defăimătoare, vor fi şterse."

Multe reacţii au apărut după aceste cuvinte ale artistului. Unii dintre urmăritorii săi au scris că el a fost plătit pentru a declara public că unele dintre cunoştinţele sale au fost infectate cu coronavirus. Artistul a răbufnit tot printr-o postare pe Facebook, a spus că niciodată nu ar fi permis aşa ceva, nu intră în discuţie. Cântăreţul e mâhnit deoarece a fost jignit, a fost înjurat:

"Puteţi să mă credeţi sau nu. Puteţi să mă urmăriţi sau nu. Să va protejaţi sau nu. Să va spălaţi pe mâini, mai des sau mai rar. Sunteţi liberi să faceţi ce vreţi şi să credeţi în orice. Eu nu sunt o autoritate, eu trăiesc iubind şi cântând, crezând în Dumnezeu, în acţiune, în Oameni şi în Viaţă. Nu vreau să va propun un exerciţiu de credinţă, dar măcar, pentru un scurt răgaz, unul de imaginaţie şi gândire:

Cum ar fi că textul pe care l-am scris ieri să fie doar din grijă pentru noi toţi? Cum ar fi să-mi asum, dinainte, să fiu înjurat, batjocorit, acuzat, luat la mişto, doar pentru că am îndemnat Oamenii să aibă grijă de ei? Cum te-ai simţi să urezi sănătate şi să fii înjurat înapoi?

Am citit şi am şters cu greutate şi mâhnire zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect. Cred că avem nevoie să ne respectăm şi să fim uniţi. NOI. Cred că avem nevoie de oameni sănătoşi, de o educaţie sănătoasă, într-o ţară sănătoasă şi civilizată. Mai ales în aceste vremuri... Nu ar putea cineva să-mi ofere bani că să scriu că am o cunoşţinţă bolnavă de Covid. Niciodată. Nu în realitatea mea.

Ştiu mai mulţi oameni bolnavi de Covid, Oameni obişnuiţi. Tineri. Nu sunt plătiţi... Boală asta există şi nu e doar la televizor. Dacă vreţi să o căutaţi, o găşiţi în spitale sau în aglomeraţii. Depinde de toţi să rămânem sănătoşi, depinde de toţi cât de mult se răspândeşte, iar superficialitatea, lipsa de respect şi de educaţie nu ne fac bine. Ne ţin pe loc sau ne dau înapoi. Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toţi este răutatea. N-o să mai scriu despre acest subiect. N-o să mai răspund la niciun comentariu pe această tema. Să ne vedem sănătoşi! Va fi bine!", a concluzionat el.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg