Smiley, single nou cu videoclip animat

13 martie, 2017
Flori de plastic 1) jpeg
image

Smiley aniversează 10 ani de carieră solo cu o serie de lansări pe data de 10 ale fiecărei luni, sub numele de #Smiley10.

În acest context, “Flori de plastic” este o piesă-manifest, care beneficiază de un videoclip atipic, un scurtmetraj de animaţie înscris la mai multe festivaluri internaţionale de film din întreaga lume, semnat de Vlad Bota, Claudia Ilea, Andra Vlăsceanu şi Bogdan Topîrceanu, absolvenţi de master de Arte Plastice la Universitatea Naţională de Arte, Bucureşti.

Realizat printr-o îmbinare a tehnicilor de animaţie tradiţională cu tehnici digitale de animaţie 2D pentru efecte speciale, editare şi compozitare, scurtmetrajul conceput că videoclip pentru piesă “Flori de plastic” este constituit din 3.300 de cadre desenate digital şi realizate în decurs de 3 luni. Scenariul şi direcţia grafică a scurtmetrajului "Flori de plastic" conturează, similar mesajului piesei, o lume dura, rigidă şi copleşitoare în care sinteticul imită realitatea cu multă acurateţe.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg