Smoothie & The Urbans, alături de 8 vedete percum Irina Rimes, Randi şi Cornel Ilie, au lansat o variantă inedită a ”L'Ombelico Del Mondo” (Jovanotti Cover)

18 iunie, 2020
1 lamaruta jpg jpeg

Când virusul a crezut că este ”buricul pământului”, deşi în izolare, nişte voci s-au unit şi au realizat o piesă şi un videoclip-mesaj: muzica şi dansul ne unesc, ne fac mai puternici şi ne dau dreptul să fim noi ”buricul pământului” în faţa virusului.

Astfel, Smoothie & The Urbans au intrat în studiourile de acasă. Cum sună ”L'Ombelico Del Mondo” (Jovanotti Cover) şi ”Şaraiman” în aceeaşi piesă? Cum au cântat şi dansat în clip Cornel Ilie (VUNK), Irina RIMES, RANDI, Roman (ZDOB şi ZDUB), Claudia PAVEL, Marian DRĂGULESCU, Alex Ioniţă & Silviu Balaure (ASTRA GIURGIU), VEZI aici: https://youtu.be/8kfvaBP27Ao

Videoclipul piesei a fost lansat ieri, în direct, în emisiunea ”La Maruţă”. Marius Stoica aka Smoothie spune că ”acest clip este modul în care am reuşit să strâng sub motto-ul «În faţa pandemiei suntem cu toţii necunoscuţi» un grup 'infracţional' de mişto, de petrecere organizată de la fiecare de acasă.”

Povestea a început simplu. Pe lângă ”stăm acasă”, am pierdut şi vacanţa din Italia ce urma să fie în aprilie, alături de viitoarea soţie. Ce e de făcut? După 5 minute de gândire, Smoothie şi-a spus că singurul ieşit pe care ar fi trebuit să îl practicăm în starea de urgenţă ar fi fost ieşitul din zona de confort. Motiv pentru care a decis să înveţe o piesă într-o limbă «vorbită doar cu mâinile» până atunci: italiana. Şi dacă tot nu te mai duci tu la Veneţia, încerci să o aduci mai aproape de tine. Mai mult, alături de colegii de la The Urbans a ajuns la concluzia că trebuie găsită o cale prin care să simtă iar energia unui concert. Vibe-ul acela pe care îl simţise ultima oară pe 7 martie, la ultimul concert live pe care băieţii l-au susţinut pe un rooftop din centrul Bucureştiului.

Şi de aici intră în scenă, în ordinea numerelor de pe portativ, persoane pe care Smoothie le consideră apropiate. Marius Stoica povesteşte: ”Cornel Ilie a fost primul care a zis «DA, hai să facem şi să bucurăm oamenii de acasă... De la noi de acasă!» Randi a fost cel care a căutat un decor colorat pentru a ne însenina vremurile mohorâte. Roman de Zdob şi Zdub mi-a zis: «Să facem Universul mai bun prin energia noastră. Nu ştiu să dansez, dar o să chiui să treacă virusul ăsta odată!» Claudia Pavel este o prietenă draga şi are dă vibe mişto, direct de pe plajă - locul unde se afla izolată. Sîc! Irina Rimes  s-a lansat cu prima ei piesă la Bucureşti FM, locul unde sunt matinalist. Nu m-a refuzat. Iar dansul ei este irecuperabil de molipsitor. Marian Drăgulescu a făcut ca forţa şi concentrarea să întâlnească bucuria şi căldura unui mare campion. Alex Ioniţă & Silviu Balaure, pentru că fotbalul este un joc, virusul nu! «Hai să incercăm să îl driblăm împreuna, direct din cantonament», mi-au spus. Mulţumiri celor de acasă, de la bariton liric, pâna la model, IT-ist sau bancher. Cu toţii ne-aţi dat din energia voastră şi a locurilor unde aţi stat cuminţi să treacă nebunia. Nu a trecut, dar energia voastra e molipsitoare!”Recente pe Ok! Magazine

Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg