Sofia Vergara, super hot la lansarea filmului „The Female Brain”. Cum s-a îmbrăcat?

Sâmbătă a participat la premiera filmului „The Female Brain”, iar Sofia Vergara a  fost de-a dreptul spectaculoasă. A fost însăși raza de soare a evenimentului, căci rochia sa galben aprins a atras toate privirile.

A avut cea mai colorată rochie de la eveniment.

S-a bucurat de o pauză de la filmările pentru serialul „Modern Family”, iar actrița în vârstă de 44 de ani nu a dezamăgit nici de data aceasta cu ținuta aleasă. Actrița arată impresionant de bine și știe să își pună mereu silueta în valoare.

A fost extrem de sexy în rochia din dantelă.

De data aceasta a ales o rochie foarte sexy, în una dintre culorile vedetă ale acestei veri – galben aprins. Rochia, o creație din dantelă fină, pe corp, cu umerii goi și un volan peste genunchi a fost elegantă, dar în același timp fresh și la modă. Astfel, actrița și-a evidențiat formele voluptoase în outfitul care i-a venit perfect și la care a asortat o pereche de sandale nud cu un toc foarte înalt.

#LAFilmFestival #thefemalebrain🎥

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Și asta nu este singura apariție notabilă a ei, căci Sofia Vergara este cunoscută pentru stilul său vestimentar modern, colorat, cu haine care o pun întotdeauna în valoare, fie că apare la evenimente, este în vacanță, sau este surprinsă pe plajă, iar asta demonstrează și fotografiile sale pe de Instagram. Este un fan al rochiilor vaporoase, stil romantic, cu volane, sau în degrade, dar și a modelelor mulate, din materiale elegante.

Mai multe fotografii în Galeria Foto!

Foto: Hepta, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA